Selvitopu'na teşekkür ziyareti

  • 0
  • 663
Selvitopu'na teşekkür ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kütahya'da geçtiğimiz ay düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'nda Türkiye üçüncülüğünü elde eden Tahir Merzeci Ortaokulu Bayan Futbol Takımı Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuları kutlayan Başkan Selvitopu, ilçedeki gençlerin spora teşvik edilmesi için belediye olarak olanaklar ölçüsünde her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Selvitopu ayrıca öğrencileri kutlayarak onlara spor malzemeleri hediye etti. Okul takımının yöneticileri de bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Ziyarete Karabağlar Tahir Merzeci Ortaokulu Müdürü Sinan Kapusuz ve futbol takımı teknik heyetin yanı sıra, Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Meclis Üyesi Bülent Sözüpek ve Karabağlar Belediyesi Spor Müdürü Kader Gül de katıldı.

Tesis sayısı artırılacak
Kendisini ziyaret eden başarılı sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Selvitopu, sadece futbol olarak değil her türlü sporun desteklenmesi gerektiğini ifade etti ve ilçedeki gençlerin spora teşvik edilmesini ve olanaklar ölçüsünde belediye olarak ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını söyledi. Uzundere'de yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine yapılacak olan gençlik merkezinden amatör spor kulüpleri ve okulların da faydalanacağına dikkat çeken Selvitopu, spor tesisi sayısını artırmak için uygun yer arayışında olduklarını, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklara yönelmeyip spor yapmaları, yeteneklerini geliştirmeleri için bu tesislerin sayısını artıracaklarını belirtti.
Ziyaret sonrasında Türkiye üçüncülüğü başarısını yakalayan Tahir Merzeci Ortaokulu Bayan Futbol Takımına spor ayakkabı hediye eden Selvitopu, ayrıca sporcu ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayan futbolculara başarılarının devamını diledi.

Selvitopu’na bir ziyaret daha
Öte yandan, Başkan Selvitopu’nu  aynı gün Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Davut Katar ile kulübün bayan ve erkek sporcuları da ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ziyarette, bugüne kadar sporcu ve kulüplere desteğini esirgemeyen Başkan Muhittin Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Davut Katar, Yeşilyurt Bayan Futbol Takımını yeni oluşturduklarını ve önümüzdeki yıl kulüp olarak 2’si bayan,  toplam 11 dalda yarışacaklarını belirterek bu başarıda Karabağlar Belediyesi'nin ilçe kulüplerine gösterdiği desteğin önemine dikkat çekti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv