Şen UEAPME İdari Konseyi’nde

  • 0
  • 1.121
Yazı Boyutu:

Avrupa Esnaf, Sanatkâr ve KOBİ Birliği UEAPME, 2014 yılınınilk İdari Konsey ve Genel Kurul toplantılarını 11 Haziran 2014 tarihindeBrüksel’de gerçekleştirdi. Toplantılara Türk Girişim ve İş DünyasıKonfederasyonu (TÜRKONFED) adına AB ve UEAPME ile İlişkilerden SorumluTÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aycan Şen ve TÜRKONFED AB veUEAPME Temsilcisi Gamze Erdem Türkelli katıldı.

 

UEAPME Genel Kurulu’nda söz alan TÜRKONFED AB ve UEAPME ileİlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şen, Türk KOBİ’lerinin sesi olanTÜRKONFED’in UEAPME ailesine katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dilegetirdi. Şen, 11 bin’i aşkın üyesi, 20 üye federasyonu, temsil ettiği 154milyar Avro tutarında ticaret ve 48 milyon Avro tutarında ihracat hacmi ileTÜRKONFED’in Türkiye’nin tüm bölgelerinden ve tüm sektörlerinden KOBİ’leri debünyesinde bir araya getirdiğine dikkat çekti.

 

TÜRKONFED UEAPME İDARİ KONSEYİ’NDE GÖREV ALDI
AB ve UEAPME ile İlişkilerden Sorumlu TÜRKONFED Yönetim KuruluBaşkan Yardımcısı Temel Aycan Şen, UEAPME Genel Kurul toplantısındaoybirliğiyle UEAPME İdari Konseyi’ne seçildi. TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Şen,UEAPME’nin kurumsal stratejilerinin, Avrupa Birliği kurumları ile diğeruluslararası kurum ve kuruluşların nezdinde gerçekleştirilecek faaliyetlerinşekillenmesi süreçlerini yürüten UEAPME İdari Konseyi’nde görev alacak

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv