Seneye yine bekleriz!

  • 0
  • 427
Seneye yine bekleriz!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün süren Gençlik ve Spor festivali unutulmaz görüntülerle sona erdi. Festival süresince gençler beat box, power extreme, break dance, extreme rampa ve akrobasi şovlarıyla görsel şölen sundu, düzenlenen konserleri 7’den 77’ye binlerce kişi takip etti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Festivaliz gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Önümüzdeki yıl 2.’sini düzenleyeceğiz” dedi.
Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ve dört güne yayılan Gençlik ve Spor Festivali özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Kortej yürüyüşüyle başlayan festival kapsamında beat box, power extreme, break dance, extreme rampa ve akrobasi, zumba şov, yöresel ve halk oyunlar gösterileri gerçekleştirildi. Ayrıca fastivalde ünlü rockçı Haluk Levent şarkılarıyla gençleri mest etti. Mustafa Özenç, Lokman Demirkıran söyledikleri türkülerle beğeni kazandı. Gençlerin sevgilisi rapçiler Ege Çubukçu, Grogi ve Anıl Piyancı ise verdikleri konserde binlerce kişiyi buluşturdu. Ünlü sanatçı Murat Boz ise şarkılarını bu sefer gençler için seslendirdi.

GENÇLERİ DİNLİYOR, ÖNERİLERİNİ DİKKATE ALIYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gençlerden gelen talep doğrultusunda Gençlik ve Spor Festivalini düzenlediklerini belirterek, “Gençlik Masamızın düzenliği toplantıda arkadaşlarımız, ‘Belediye gençlik festivali düzenlensin’ önerisi getirdi. Biz de ‘tamam’ dedik. Bayraklı Belediyesi olarak gençleri dinliyor ve önerilerini dikkate alıyoruz. Dört gün süren festivalimiz çok coşkuluydu. Olumlu geri dönüşler aldık. Önümüzdeki yıl festivalin ikincisini düzenleyeceğiz” dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv