Sevgi iletişimini "Agora Sohbetleri"nde anlattı

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, İletişim Uzmanı Şenay Öztemel’i ağırladı. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşen söyleşide, İletişim Uzmanı Şenay Öztemel ‘’Sevgi İletişimi’’ konusu ile ziyaretçilerle buluştu.

  • 0
  • 719
Sevgi iletişimini
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri'nin konuğu İletişim Uzmanı Şenay Öztemel oldu. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayan söyleşide, İletişim Uzmanı Şenay Öztemel ‘’Sevgi İletişimi’’ konusu ile ziyaretçilerle buluştu.
 
Şenay Öztemel, 1993-1997 yıllarında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirdi. Daha sonra çeşitli yerlerde çalışan Öztemel, Ahmet Yesevi Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü’ nde Yüksek Lisans yaptı. Eğitim süresince Yönetim ve İletişim konulu çalışmalar gerçekleştirdikten sonra 2015 yılında Yaşar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim ABD’ da özel öğrenci olarak Doktora ve  2016 yılında da Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ nde Pedagojik Formasyon eğitimine başladı.
 
3 Şubat Cuma günü gerçekleşen söyleşide İletişim Uzmanı Şenay Öztemel “Sevgi İletişimi” konusu ile katılımcılara çevremizle olan iletişimimizde sevgi dilini kullanmamız gerektiğini ve bu konuda nasıl başarılı olacağımızı anlattı. Şenay Öztemel söyleşisinde; iletişim kurmanın güzelliğinden ve insana mutluluk vermesinden, anlatabilmek ve anlaşılabilmenin yarattığı farkındalıktan, iletişim kurmanın zorluklarından, zor hayat koşullarının yarattığı iletişim problemlerinden hayatı daha mutlu daha huzurlu ve daha anlamlı geçirebilmek için iletişim farkındalıklarını ziyaretçilere aktardı.

Şenay Öztemel, Agora Sohbetleri ziyaretçilerine insanların birbirleri ile kucaklaşmasının aradaki sevgiyi arttırdığını ve ‘’ben sana kalbimi veriyorum’’ deme şekli olduğunu, gün içinde 12 kere kucaklaşmanın ise çok çok iyi gelişim sahibi olunabileceğini dile getirirken, kişiler arasında kurulan göz temasının da özellikle çocuklarda duyguların çözülmesine sebep olduğunu anlattı. Öztemel; konuşmasının sonunda ziyaretçilere ilişkilerde farklı bakış açılarının olabileceğini, ama en önemlisini ilişkilerde empatinin sevgiyi güçlendirdiğini sözlerine ekledi.

Agora Sohbetleri 10 Şubat Cuma günü de alanında Uzman Dr. Melda Demirtaşoğlu’nu ağırlayacak. Melda Demirtaşoğlu  ‘’ Cilt Yenileme Yöntemleri’’ konulu sohbette katılımcılara yaş gruplarına göre cilt bakım yöntemleri aktarırken, cilt tiplerine göre de cildimize nasıl bakım yapmamız gerektiğine dair öneriler verecek.  Uzman Dr. Melda Demirtaşoğlu’nun sohbeti 10 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A blok etkinlik alanında gerçekleşecek.
 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, her Cuma  saat 16:00 da gerçekleşen Agora Sohbetleri’nin ziyaretçiler tarafından  yoğun ilgi ile takip edildiğini, aile içi iletişim, sağlıklı yaşam, fiziksel ve ruhsal gelişim gibi hayata dair birçok konunun ve alanlarında uzman konukların  Şubat ayında da Agora Sohbetleri’nde ziyaretçilerle buluşacağını belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv