Sıcakkan Menemen’de de sahne alacak

Kurulduğu 2004 yılından beri her ay farklı bir çocuk tiyatrosu sahneleyen Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu, Alsancak, Bornova, Buca, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Narlıdere’ sahnelerine bir yenisini daha ekledi.

  • 0
  • 370
Sıcakkan Menemen’de de sahne alacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kurulduğu 2004 yılından beri her ay farklı bir çocuk tiyatrosu sahneleyen Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu, Alsancak, Bornova, Buca, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Narlıdere’ sahnelerine bir yenisini daha ekledi. Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu 25 Ekim’den itibaren her ay farklı bir oyunla Menemen Kültür Merkezinde de sahne alacak.

Tek hedeflerinin nitelikli tiyatroyu daha fazla çocukla buluşturmak olduğunu açıklayan tiyatronun kurucusu ve yönetmeni Erçin Sıcakkan, kostüm ve dekorları her oyuna özel tasarlanan, oyun metnine bağlı müzikler yaratılan ve her yıl yenisi yazılarak pedagog onayları alınan Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu oyunlarının 2017-2018 sezonunda izleyici sayısının 90bin kişiye ulaştığını da belirtti.

Ekim’de “Okula Gitmek İsteyen Uğur Böceği” oyunuyla başlayan program “Kazalar Olmasın”, “Sağlıksız Kral”, Yağmuru Sevmeyen Çocuk”, “Denizkızı”, “İyi ki Varsın Tiyatro”, “Çocukların Hazinesi” ve “Ramazan Eğlencesi” oyunlarıyla devam edecek.

Sezon programına www.ssmcocuktiyatrosu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv