“ŞİFALI TAŞLAR VE BİOENERJİ” SOHBETİNE YOĞUN İLGİ

  • 0
  • 691
“ŞİFALI TAŞLAR VE BİOENERJİ” SOHBETİNE YOĞUN İLGİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 1 Nisan Cuma günü Bioenerji Uzmanı Belgin Dal’ı ağırladı. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayan söyleşide,  Bioenerji Uzmanı Belgin Dal “Şifalı Taşlar ve Bioenerji” konusu ile ziyaretçilerle buluştu. Bioenerji nedir, şifalı taşlar nasıl kullanılır ve faydaları nelerdir, kişiye göre taş nasıl seçilir konuları hakkında katılımcıları bilgilendiren Belgin Dal, merak edilen soruları cevapladı.

Şifalı Taşlar ve Bioenerjinin Mucizevi Etkileri
Bioenerji Uzmanı Belgin Dal 1 Nisan Cuma günü saat 16:00’da gerçekleşen söyleşide; doğal taşlarla sağlığınıza kavuşmanın anahtarlarını ve dünyaya bakış açısına farklı bir kapı daha açma konusu ile söyleşisine başladı. Doğanın türlü mucizelerini içinde barındıran şifalı taşların iyileştirici etkilerini ve pozitif güçlerini katılımcılara aktaran Belgin Dal, şifalı taşların kime- neye göre verildiğini açıkladı ve kişilik özelliklerine göre kime- hangi taşın olumlu etkisi olduğunu paylaştı.

Taşların kullanım şekillerinden, taşların arındırılma yöntemlerinden ve hangi hastalığa hangi taşın iyi geldiğinden bahseden Dal, çakra açımı ve bioenerji hakkında da Agora Sohbetleri takipçilerini bilgilendirdi. Burçlara göre taş seçiminin doğru olmadığını aktaran Belgin Dal, vücudumuzda eksik olan mineraller doğrultusunda taş seçimimizi yapmamız gerektiğini belirtti. Tek bir taş ile sorunların çözümünün mümkün olmadığını belirten Dal, ihtiyacımız olan mineraller doğrultusunda 3 veya 4 farklı taşı bir arada kullanılması önerisinde bulundu.

Söyleşi bitiminde katılımcılar arasından seçilen 5 kişiye, Belgin Dal tarafından taş analizi yapılarak; çakra blokajların giderilmesi ve bioenerji uygulaması yapıldı. Hastalıkların minerallerin eksik ya da fazlalığından oluştuğunu, taş analizi ile kişideki bu hastalıkların neler olduğunu, kişinin eline koyduğu taşların vücutta rahatsız olan bölgelere göre renk ve şekil değiştirmesine bakarak belirleyen Dal, daha sonra kişiye özel seçilen pandül taşı ile çakra açımı yaptı.  Çakra açmak amacıyla evde bulundurulan taşların kişide iyileştirme yaşanması için renk değiştirmesi gerektiğini belirten Dal, taşların renk değiştirmediği sürece bir faydası olmadığını aktardı. Kehribar taşının ağrıları hafiflettiğini, sedef taşının bedeni toksinlerden temizlediğini, ametistin negatif enerjiyi pozitif enerjiye dönüştürdüğünü, safirin kalp ve böbrekleri kuvvetlendirdiğini belirtti.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, her Cuma saat 16:00’da gerçekleşen Agora Sohbetleri’nin ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile takip edildiğini, aile içi iletişim, sağlıklı yaşam, fiziksel ve ruhsal gelişim gibi hayata dair birçok konunun ve alanlarında uzman konukları Agora Sohbetleri’nde ziyaretçilerle buluşturduklarını belirterek, Nisan ayında da birbirinden ilgi çekici ve faydalı konuları işleyeceklerini iletti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv