Şimdi sıra ikinci etapta

  • 0
  • 1.132
Şimdi sıra ikinci etapta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege-Koop, Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesiVillakent ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen eğitim kurumu 5 bin öğrencikapasiteli Gediz Üniversitesi’nin yanıbaşında inşa ettiği Keyifli Yaşam EvleriProjesi’ni söz verdiği gibi iki yılda tamamlayarak, ortaklarına hem büyüksevinç yaşattı hem de yeni nesil yaşamın tadını çıkarma fırsatı sundu. 2 yılönce 1+1 dairelerin 79 bin, 2+1 dairelerin de 125 bin liradan alıcı bulduğunubelirten Aslan, “ Ortaklarımız işçiliğinden malzemesine kadar her aşamasıbirinci sınıf olan projemizde çifte kazanç mutluluğu yaşadı. İkinci etap içinyoğun bir talep var, şimdi bunu değerlendiriyoruz” dedi.

 

Projenin temelini 2012 yılının Haziran ayında atan Ege-Koop,uygun fiyat seçeneklerinin yanı sıra otoparkı, yüzme havuzu, sosyal tesisleri,korunaklı bahçe duvarları, 24 saat güvenlik imkanının sunulduğu projeyi sözverdiği gibi sadece iki yılda tamamlayarak hem hak sahiplerini mağdur etmedihem de İzmir’e çağdaş bir kent parçası daha kazandırdı.

 

YÜZDE 85 YEŞİL ALAN…

Proje alanının yüzde 85’e varan kısmını yeşil alana ayırmışolmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Ege-Koop Genel BaşkanıHüseyin Aslan, “ Bu Ege-Koop’un doğaya, çevreye, yeşile verdiği önemin en somutgöstergesidir. 1975 yılında kişi başına düşen yeşil alan 2.5 seviyelerindeykenbugünler de bu rakam 1.5 seviyelerine gerilemiştir. İnsan ve toplum sağlığıyönünden hayati öneme sahip bu konuya her projemizde büyük bir hassasiyetgösteriyoruz. Keyifli Yaşam Evleri bu açıdan da İzmir’in gözalıcı yaşammerkezlerinden biri olarak gösterilecek” dedi.

 

ÜNİVERSİTE YAŞAM MERKEZİ…

Projenin aynı zamanda başta Gediz Üniversitesi olmak üzere bölgenineğitim üssü haline dönüşmesinden dolayı bir üniversite yaşam merkezi olarak daöne çıktığını kaydeden Aslan, “ İki katlı 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşanevlerimiz, Gediz Üniversitesi Kampüsü’ne 5 dakika, Katip Çelebi Üniversitesiile yine Ege Üniversitesi’nin Menemen’deki Yüksekokulu’na on beşer dakikamesafede. Buradan üniversite öğretim elemanları, veliler, öğrenciler,üniversite çalışanları ve isteyen tüm yurttaşlarımız yararlanabilir. Yineyatırım düşüncesindeki vatandaşlarımız için de oldukça ideal” dedi.

 

İKİNCİ ETAP İÇİN ACELE EDİN…

Aslan, yoğun talep sonrasında ikinci etabı dadeğerlendirmeye aldıklarını da dile getirerek, “ Ege-Koop kefaletinde, piyasaşartlarının altında bir faiz oranıyla 10 yıla kadar kredi kullanımı imkanlarımevcut. Kişi başına 90 metrekare yeşil alan düşüyor. İZBAN Ulukent İstasyonu’namesafesi sadece 10 dakika. Yatırımcılar da, uygun fiyata ev sahibi olmakistiyorum diyenlerde acele etsin” şeklinde konuştu.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv