Sinema Kampüs’te " Para Avcısı "Oynayacak

  • 0
  • 1.229
Sinema Kampüs’te
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Amerikalı yönetmen Martin Scorsese’inyönettiği izlenme rekorları kıran "Para Avcısı" filmi Ege Üniversitesi Sinema Kampüs’te gösterimegirecek. 8 Ağustos 2014 tarihi itibariyle gösterime girecek olan film 2 haftaboyunca gösterimde kalacak. Ege Üniversitesi Sinema Kampüs’te öğrenci bileti 5,tam bilet ise 6 TL’den satılıyor.

 

 

"PARAAVCISI " FİLMİNİN ÖZETİ ŞU ŞEKİLDE;

Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adam profiliçiziyor. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu veardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için herşeyi yapmaya hazır bir CEO oluyor. New York işlem salonunda her şeyyapılabiliyor. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısazamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşüyor.Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızdaharcayabiliyor. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, sonderece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içinde yer alıyor. Bukarakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş iseçok uzakta gözükmüyor...

Yönetmenliğini Martin Scorcese'nin üstlendiği film Amerikanborsasında komisyoncu olan Jordan Belfort'un biyografisinin bir uyarlaması.Filmin başrolünde Leonardo DiCaprio yer alırken kadroda Jonah Hill, KyleChandler ve Jean Dujardin kendisine eşlik ediyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv