Siyasette kaybetti, aşkta kazandı

  • 0
  • 566
Yazı Boyutu:

Partisinin aday göstermediği Çiğli Belediye Başkanı MetinSolak başkanlığa veda etmeye hazırlanırken, 11 yıl aradan sonra üçüncü kez babaolmanın sevincini yaşadı. Solak’ın 17 yıllık eşi Ayfer Solak,  Zeynep Asya verilen bir kız bebek dünyayagetirdi.  Baba Solak, “En büyük hayalimbir kızımızın olmasıydı. Atanamadan sonra projelerim var, demiştim. Buprojelerden biri buydu; kızımı büyütmek. Zeynep Asya hayatımızda yeni bir sayfa açıyor” dedi.

Ensari Bulut’un 2009’da hayatını kaybetmesinin ardındanÇiğli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan, 2014 yerel seçimlerinde partisi aday göstermeyince hüsran yaşayan  CHP’li Solak,  seçimlerden üç gün sonradoğan kızı Zeynep Asya ile teselli buldu. Solak’ın eşi Ayfer Solak, 2 Nisan’daİzmir Kent Hastanesi’nde Opr. Dr. Orçun Sezer tarafından gerçekleştirilensezaryenle 3 kilo 400 gram ağırlığında, 53 sntimetre boyunda bir kız çocuğudünyaya getirdi. Bebeğe Zeynep Asya adı verilirken çift büyük bir mutlulukyaşadı. Barış (15) ve Deniz (11) adlı iki oğlu bulunan baba Solak, “İkioğlumdan sonra bir kız çocuğu sahibi olmak özlemle beklediğim, yıllardır sürenbir hayalimdi. Sağlıklı bir doğum oldu, sağlıkla dünyaya geldi. Kent Hastanesidoktor ve çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum. Zeynep Asya hayatımıza yenibir sayfa açıyor. Partim tarafından atamam yapılmamasının ardından, her fırsattabazı projelerim olduğunu ifade etmiştim. Bu projelerimden biri de kızımıbüyütmek” diye konuştu.

Solak, seçim sonrasında doğan kızı için, “Büyük bir teselliolarak geldi” diyen Solak siyasetten tamamen kopmanın mümkün olmadığını söyledi.Ancak bebek sevinci yaşarken siyaset konuşmak istemediğini kaydeden Solak,  “Çok mutluyum, hem çok tatlı, sağlıklı birkızım oldu hem de partim Çiğli’de seçim kazandı, iktidarı bizim bıraktığımızyerden devam edecek” dedi.

 Anne Solak da, “Çokmutluyum, 11 yıl aradan sonra yeniden anne oldum. Metin Bey’in artık çok zamanıolacak, bana da kızımızın bakımında yardımcı olma sözü vermişti” dedi.

Solak, önümüzdeki günlerde koltuğunu yeni Çiğli belediyeBaşkanı seçilen CHP’li Hasan Arslan’a devredecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv