Siyasiler açılışta buluştu

  • 0
  • 1.879
Yazı Boyutu:

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İzmir'in tanınmış kurukahve markası Küçükavcı'nın sahibi Osman Avcı'nın çocukları Oğulcan Avcı ve Oğulkan Avcı ile Kolcuoğlu Şirketler Grubu ortaklığında Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebapçısı'nın yeni şubesini Mavişehir'de açtı. Dudayev Bulvarı'nda hizmete giren Kolcuoğlu Kebabçısı’nın açılışına CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven, Mehmet Ali Susam, PM Üyesi Hüseyin Saygılı, YDK Üyesi Sumru Karael, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, CHP ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.
Çeyrek asırlık müteahhitliğin yanında gıda sektörüne adım atmanın heyecanını yaşadığını dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Mavişehir'de kendimize ait işyerimiz vardı. Türkiye de bir çok il de şubesi olan Kolcuoğlu firmasından mülkiyeti bana ait olan yerde ortak olacağımız bir restoran açma teklifi gelince kabul ettim. Mavişehir İzmir'in cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Kolcuoğlu firmasının Türkiye'nin bir çok noktasında şubesi var. Alanında marka, İzmir'e önemli bir hizmet gerçekleştireceğine inanıyorum" dedi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın yanı sıra CHP dışında siyaset yapan bir çok ismin açılışa gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Engin, "Barışçıl kişiliğimiz, siyaseti ülkemiz kentimiz adına yapmamız karşılığını bir çok kesimden ve farklı partilerden isimlerin böyle günlerde yanımızda olmasını sağlıyor. Davetimizi geri çevirmediler, bizi yalnız bırakmadılar. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv