Sizlere her şey feda olsun

  • 0
  • 1.101
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Havuz Düğün Salonu’nda engelli vatandaşlar ve aileleri adına yemek verdi. 
Yemeğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, Bayraklı Belediyesi Meclis üyeleri, birim müdürleri, Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi üyeleri ile aileleri katıldı. Havuz düğün salonunu dolduran engelli dostlar ve aileleri Başkan Karabağ’ın salona girmesiyle beraber büyük bir alkış koptu.
 
Osmangazi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi olacak
Karabağ ayağının tozuyla engelli dostlara ve ailelerine seslendi. Bayraklı Belediyesi yeni Hizmet Binası’nın tamamlanmasıyla birlikte Osmangazi Hizmet Binası’nı boşaltacaklarını ve tamamıyla bir engelli rehabilitasyon merkezine dönüştüreceklerinin müjdesini salonu dolduran vatandaşlara veren Karabağ, “Sizin için Bayraklı Belediyesi’nin tüm imkanları feda olsun” dedi.
 
Tüm hizmetler ücretsiz
Bayraklı’da yaşayan engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak adına birçok hizmet ürettiklerini de kaydeden Karabağ, “Sizin işleriniz için ücretsiz olarak hizmet veren iki tane engelli aracımız var. Bunu yakın süre içerisinde üçe çıkartmayı düşünüyoruz. Elektrikli tekerlekli sandalye kullanabilme özgürlüğüne sahip herkese ücretsiz olarak sandalye vereceğiz. Kullanamayana da tekerlekli sandalye veriyoruz. İsteyen dostlarımıza da Bayraklı’nın pazaryerlerinden ücretsiz olarak pazaryeri vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.   
Program Başkan Karabağ konuşmasının ardından Tolga Özel Eğitim Bando grubunun gösterisi ile devam etti. Mini tiyatro ve zeybek gösterisi ise izleyicilerden büyük alkış aldı. Karabağ daha sonra çalınan şarkılarla sahneye çıkan engellilerle bir araya gelerek onlarla dans etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv