Skal İzmir’e çifte onur

İzmir Skal Kulübü, dünyanın en kapsamlı Turizm Profesyonelleri Derneği Skal İnternational tarafından düzenlenen 2020 Dünyanın En İyi Skal Kulübü yarışmasında mücadele ettiği 18 kulüp arasında Dünyanın En İyi 2. Skal Kulübü seçildi. Kulüp Başkanı Emre Gezgin ise “2020 Skal Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

  • 0
  • 7.728
Skal İzmir’e çifte onur
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Skal Kulübü, dünyanın en kapsamlı Turizm Profesyonelleri Derneği Skal İnternational tarafından düzenlenen 2020 Dünyanın En İyi Skal Kulübü yarışmasında mücadele ettiği 18 kulüp arasında Dünyanın En İyi 2. Skal Kulübü seçildi. Kulüp Başkanı Emre Gezgin ise “2020 Skal Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi, Sürdürülebilir Turizm Örgütü gibi dünya turizmini yönlendiren kuruluşların yönetim kurulunda temsil edilen Skal International Genel Kurulu ve 2019-2020 Ödül Organizasyonu, pandemi nedeniyle tarihinde ilk defa webinarda gerçekleştirildi. 7 kıtada, 103 ülkede bir ay süren ve dünya genelinde bine yakın Skal üyesinin oy kullandığı 2020 Dünyanın En İyi Skal Kulübü yarışmasında İzmir Skal Kulübü Derneği, etkin ve hedefe odaklı kolektif kampanya ve lobi çalışmalarıyla; Paris, Londra, Monaco, Mexico, Palm Beach, Hawai’nin de yarıştığı 19 kulüp arasında Dünyanın En İyi 2. Skal Kulübü seçildi. İzmir Skal Kulübü Başkanı Emre Gezgin'e "Skal'ın Türkiye ve tüm dünyada tanıtılmasına verdiği olağanüstü katkılardan ötürü" verilen '2020 Skal Özel Ödülü' ile İzmir, geceye damgasını vurdu.

7 KITADAN İZMİR SKAL'A TAM NOT
Yarışma ve ödüller ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Emre Gezgin, İzmir'i uluslararası ölçekte ilgi odağı haline getiren bu sonucun, 7 kıtadan dünya turizm profesyonellerinin tarafsız oylarıyla belirlenmesini çalışmalarının küresel ölçekte takdiri ve kabul görmüşlüğü olarak değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Uuslararası yarışmalarda ortaya sunulan yaratımın öznelliği ve etkisinden çok, ülke imajının değerlendirmede önemli yer tuttuğunu ve hedefe odaklanmış Türkiye Skal camiasının rol aldığı bir kampanyanın tarihi başarıyı getirdiğini anlatan Gezgin, “1999'da İstanbul Skal Kulübü'nün 'Dünyanın En İyi Kulübü' seçilmesinden 21 yıl sonra yaşanan bu gurur tablosunun oluşmasında genel anlamda seçim stratejimizi, farklılığımızı ve zenginliğimizi kollektif anlamda filmimizle göstermek amacıyla 103 ülkede oy kullanacak kulüp başkanlarına kendi dillerinde yazdığım mektuplarla bire bir ikna etmeyi hedefledik. 'Batıya Açılan Kapı, Turizm'de İlklerin Kenti İzmir' sloganıyla SKAL'ın mutluluk, sağlık, dostluk ve uzun ömür başlıklı 4 evrensel değeriyle birleşen doğa ve insan odaklı proje ile yaratımlarımızı  anlatan filmimizde dünya turizmcilerinin ilgisine sunduk. Ayrıca bu yarışmayı fırsat görerek geniş kapsamlı katılım ile SKAL'ın kamuoyumuzda tanıtımına yönelik uzun versiyon ayrı bir film yaptık" diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv