Smyrna Rotary Kulübü’nden “ATATÜRK” Konulu Fotoğraf Sergisi

  • 0
  • 744
Smyrna Rotary Kulübü’nden “ATATÜRK” Konulu Fotoğraf Sergisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Smyrna Rotary Kulübü Kemalpaşa Merkez Atatürk İlköğretim Okulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Haftası’na özel “Milli Bayramlar ve Atatürk” konulu fotoğraf sergisi düzenledi.

Smyrna Rotary Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftası nedeniyle Cumhuriyet dönemini anlatan daha önce yayımlanmamış 75 fotoğraftan oluşan fotoğraf sergisini Kemalpaşa Merkez Atatürk İlköğretim Okulu’nda açtı. İki hafta açık kalacak sergide Cumhuriyet’in ilk kurulduğu yıllara ait Milli Bayramlarımız, İzmir’de iz bırakmış Cumhuriyet kadınları ve Atatürk’ün İzmir’de çekilmiş fotoğrafları yer alıyor. Sergi açılışında konuşan Smyrna Rotary Kulübü Başkanı Halil Kolaycıoğlu “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yılında çocuklarımıza Cumhuriyet Dönemi ruhunu görsel olarak vermek istedik. Birlik ve bütünlüğümüzü böylesine güzel anlatan gün yüzüne çıkmamış bu fotoğrafları paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Toplum birliği okulumuz olan Kemalpaşa Merkez İlköğretim Okulumuzda iki hafta boyunca gezilebilecek sergimize tüm velilerimizi de davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kemalpaşa Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki “Milli Bayramlar ve Atatürk” konulu sergi 10 Kasım Atatürk’ü Anma haftasına kadar gezilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv