Sokak hayvanlarına sağlıklı yaşam sözü

  • 0
  • 506
Yazı Boyutu:

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP)İzmir temsilcileri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na tebrikziyareti gerçekleştirdi. Başkan Selvitopu, hayvanseverlere sokak hayvanları içinsağlıklı yaşam sözü verdi.  

HAYTAP İzmir İl Temsilcisi Esin Önder veHAYTAP Yöneticileri, Başkan Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Selvitopu’na görevindebaşarılar dileyerek, düzenledikleri kampanyalar ve çalışmalarla ilgili bilgiveren Önder, “Karabağlar’da sokak hayvanlarıyla ilgili çok güzel çalışmalaryapıldı. Bu anlayışın artarak devam etmesini ve kampanyalarımıza destekvermenizi istiyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu ise belediyenin sokakhayvanlarıyla ilgili var olan çalışma ve hizmetlerinin süreceğini, yeniçalışmaları da hayata geçireceklerini ifade etti. Uzundere’de bulunan Veterinerİşleri Müdürlüğü bünyesinde sokak hayvanlarıyla ilgili yürütülen hizmetlere değinenSelvitopu, “Veteriner hekimlerimiz, çok sayıda hayvanın bakımı ve tedavisinigerçekleştiriyor, çeşitli kampanyalar yapılıyor. Sokak hayvanlarına su ve yemekdesteği konusunda da çalışmalarımız var. İlçemizdeki sokak hayvanlarınınsağlıklı yaşam haklarını sürdürmesini sağlamak bizim görevimiz. Bu çalışmalarımızyine sizlerle işbirliği içinde sürecek” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv