Somalı çocuklara yaz hediyesi

  • 0
  • 619
Somalı çocuklara yaz hediyesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, Soma Faciası’nda yaşamını yitiren madencilerin çocuklarını unutmadı. Acı bir yılı geride bırakan çocukları evlerinden alan Bornova Belediyesi önce Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezdirdi. Ardından da Kültürpark’taki Lunapark’a götürerek gönüllerince bir gün geçirmelerini sağladı. Sabah kahvaltısıyla başlayan program çocuklara karne hediyesi de oldu

Soma’da yaşanan maden faciasının yaraları henüz tam olarak sarılmamışken, yaşananlardan etkilenen çocuklar ve yakınları Bornova Belediyesi’nin organizasyonuyla farklı bir gün geçirdi. Etkinliğe 150’si çocuk, 70’i yetişkin olmak üzere 220 kişi katıldı. Çocukların Soma’dan alınmasıyla başlayan program, Büyükpark’taki Gençlik Merkezi’nde hepbirlikte yapılan kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından ilk olarak Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezen çocuklar, ardından Lunapark’ta eğlenceli vakit geçirdi.

Tüm çaba çocukların mutluluğu için
Bornova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar ve aileleri Coşkun Lunapark tarafından sağlanan ücretsiz biletlerle bütün oyuncakların keyfini çıkardı. Palyaçolar da Lunapark eğlencesine renk kattı. Dopdolu bir gün geçiren çocuklar ve aileleri kendilerine bu imkanı sunan Bornova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti.

Yapılan etkinliklerle çocukları mutlu etmeyi amaçladıklarını söyleyen Başkan Atila, ‘Zor zamanlar geçiren çocuklarımıza ve ailelerine moral vermek istedik. Bu aynı zamanda onlar için iyi bir karne hediyesi oldu’ dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv