Soma’nın kurtuluşunu sahada kutladılar

Manisa’nın Soma İlçesi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yılı Soma Linyit – Foça Belediyespor Masterler futbol takımları arasında yapılan özel bir maçla kutlandı.

  • 0
  • 1.846
Soma’nın kurtuluşunu sahada kutladılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Manisa’nın Soma İlçesi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yılı Soma Linyit – Foça Belediyespor Masterler futbol takımları arasında yapılan özel bir maçla kutlandı.  Soma Linyit Sahası’ndaki maçın sonunda takımlara kupalarını Soma Belediye Başkanı Ak Parti’li Ali  Tulup verdi.  Pandemi önlemleri dolayısıyla tribünlere seyirci alınmadı.

SOMA LİNYİT MASTERLER PENALTILARLA KUPAYA UZANDI
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol  Ligi (TMVFL) Ege Grubunun iki takımı arasındaki özel karşılaşma 13 Eylül 2020 Pazar Günü Saat 17.00’de başladı. Maçı Tolga Özgülen, Serpil Ateşçi Temel ve Volkan Yörümez hakem üçlüsü yönetti.  Zevkli ve çekişmeli geçen ilk yarıyı konuk Foça Belediyespor Masterler  takımı 2-1 önde tamamladı. Foça; Şencan Bayır ve Ertuğrul’la ağları havalandırırken, Soma Linyit’in golü Ali Tatlı’dan geldi. İkinci yarı rüzgarı arkasına alan ve ev sahipliği avantajlarını iyi kullanan Soma Linyit Masterler takımı Eser Kasal’la beraberliği sağladı. Maçın normal süresi  2-2 berabere tamamlandı. Günün birincisini belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. İlk 5 penaltı sonunda takımlar eşitliği yine bozamadı. 7.nci atışlar sonunda Soma Linyit penaltılarda  5 -4’lük üstünlük sağladı ve mini turnuvanın birinciliğini kazandı.

Maç sonunda Soma Belediye Başkanı Ali Tulup ilçesi için anlamlı bir günde güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirterek Foça Belediyespor Masterler  takımı ve  TMVFL Milli Karma Teknik Direktörü Şerafettin Camcı ile Soma Linyit Masterler Kulübü Başkanı Çetin Nilderya’ya teşekkür etti.  Başkan Ali Tulup Soma’nın Kurtuluşu’nun 98.yılı anısına hazırlanan kupaları da takım kaptanlarına takdim etti.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv