Son mecliste duygusal anlar

  • 0
  • 1.395
Yazı Boyutu:

 Karabağlar Belediyesi 30 Mart yerelseçimleri öncesinde son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Duygusal anlaryaşanan meclis toplantısında veda konuşmasını gerçekleştiren Karabağlar BelediyeBaşkanı Sıtkı Kürüm belediye meclis üyeleri ve personeline tekrar tekrarteşekkür etti, helallik istedi. Kürüm ayrıca, belediye meclis üyelerine vebelediyeye bağlı birimlerin müdürlerine 5 senelik hizmetlerinden ötürü teşekkürplaketi verdi.
   

KÜRÜM HELALLİK İSTEDİ
2009’da kurulanilçede 5 yıllık görev süreleri boyunca çok önemli hizmetlerin altına imzaattıklarını ve büyük projelerin de startını verdiklerinin altını çizerek meclisüyelerine seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm“Artık Karabağlar’ınyeni bir bayrağı var. Yeni kurulan ilçemize hizmet eden hepinize emeklerinizdenötürü teşekkür ediyorum. Karabağlar halkının sizler üzerinde olan emeğinisizlere helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum.  Siyaset bir hizmet işidir. Siyaset bitmez,hizmet bitmez. Bir kulvar biter başka bir kulvar başlar. Karşınıza güzel şeylergelebileceği gibi haksızlıklar da yaşayabilirsiniz. Düzgün hizmetlerinizdenötürü  mesai arkadaşlarımaölene kadar kefilim. Karabağlar çalışanları insafsızca bir şekilde ortadabırakıldı. Zaman zaman horlandı, itildi. Ama onları evlat bildik, kardeşbildik. Eğer birazcık hakkım varsa sizlere helal ediyorum. Biz yeni birkulvarda mücadelemize tekrar devam edeceğiz. Yolunuz açık olsun, başarılardiliyorum. Biz hep beraber olacağız ama bu mecliste son günümüz. ArtıkBıraktığımız eserler ve yaptığımız işler ile hatırlanacağız” şeklinde konuşarakgelecek dönemde göreve başlayacak yeni kadroya başarılar diledi.
KarabağlarBelediyesi Nazmi Marangoz ise Karabağlar Belediyesi çalışanları ve meclisüyeleri adına Başkan Kürüm’e plaket verdi hizmetlerinden dolayı Kürüm’eteşekkür etti.
 
Başkan Kürüm,iki yıl önce hayata gözlerini yuman CHP’li meclis üyesi Şemsettin Güner’inçocuklarına plaket sunduğu sırada salonda duygusal anlar yaşandı. Sıtkı Kürüm,Güner’in ailesine ilçede yapımı devam eden ve isminin verileceği parkın en kısasürede tamamlanacağı sözünü de verdi. Plaket takdiminin ardından kent konseyiüyesi gençler Kürüm’ün adına yaptırdıkları bir tabloyu kendisine sunarken,yazdıkları veda dizelerini de okudu. Başkan Kürüm kendisine gösterilen sevgikarşısında gözyaşlarına hakim olamazken, meclis üyeleri tarafından uzun süreayakta alkışlandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv