“Sözün Özü” SAYA Grup

Saya Grup bünyesindeki Folkart, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Savunma ile Promote şirketlerinin genel müdürleri, “Sözün Özü” adlı webinar toplantısında tüm grupta çalışan yaklaşık 2 bin kişi ile biraraya geldi.

  • 0
  • 1.365
“Sözün Özü” SAYA Grup
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

SAYA Grup bünyesinde çalışanlarla biraraya gelmek amacıyla düzenlenen “Sözün Özü” isimli webinar toplantılarının 2. Oturumu Folkart Gallery’de gerçekleşti.

İnşaat, ilaç, elektrik motoru üretimi, teknoloji ve savunma gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketlerin genel müdürleri, grubun gelecek hedeflerini çalışanları ile paylaştı.
Strateji Uzmanı Dr. Hakan Tetik moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya, Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, Pharmactive İlaç Yurtiçi ve Yurtdışı Pazarlar Genel Müdürü Dr. Yalçın Yaşin, Pharmactive İlaç Teknik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Fatih Elay, Volt Motor Genel Müdürü Hamit Sancak, Volt Teknoloji Geliştirme ve Mühendislik Genel Müdürü Burçin Elbirlik, Promote Genel Müdürü Harun Açıkgöz ve Saya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Kezban Sancak Elay katıldı.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA
Toplantıda Saya Grup’un pandemi döneminde, özellikle sağlık çalışanlarına yönelik desteği ve üretim tesislerinde aldığı önlemler gündeme gelirken, bu dönemde ülke ekonomisine katkı koymak amacıyla çalışanların da, özverili bir şekilde üretime devam etmesi övgüyle anlatıldı.
Türkiye’nin önde gelen ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektörünün yıldızı Folkart, ülkemizin üretim gücüne güç katan Volt Motor, teknoloji ve savunma alanlarda üretim yapan Volt Teknoloji Geliştirme ve Mühendislik (Volt Savunma) çeşitli alanlarda Ar-Ge ve danışmanlık hizmetleri veren Promote şirketlerinin genel müdürleri, ülke ekonomisine katkı koyan Saya Grup’un, geleceğe emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.
 
ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR
Saya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Kezban Sancak Elay, “Sözün Özü” isimli webinar toplantılarının ikincisini yaptıklarını belirtti. Kezban Sancak Elay, pandemi döneminde gösterdikleri hassasiyet ve özveri için çalışanlara teşekkür etti. Yaklaşık 2 bin çalışan ile üretime devam ettiklerinin altını çizen Elay, çalışanların kendilerini sürekli geliştirdiklerini ve grubun ilerlemesine katkı sağladıklarını kaydetti. Elay, çalışanlara yönelik yeni projeler geliştirdiklerini ve önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını bildirdi. 
 
“HEDEFLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, şirket olarak bu yılı önemli bir büyüme ile geçirdiklerini kaydetti. Sancak, önümüzdeki yıl Folkart’ın İzmir’de Folkart Vega’nın yanındaki arazide, Urla’da ve Çeşme’de yeni projelere imza atacağını söyledi. Saya Grup hakkında da bilgi veren Sancak, “Grup olarak çok iyi gidiyoruz. Büyümeye devam edeceğiz. Ülkemize katkı sağlayacağız. Bu sene mütevazi olmayan iddialı hedefler koymamıza rağmen o hedeflerin de üzerine çıktık. Güçlü bir grup olmamızın faydalarını görüyoruz. Önümüzdeki yıllarda çok daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.
 
HIZLI VE STRATEJİK ADIMLAR
Pharmactive Yurtiçi ve Yurtdışı Pazarlar Genel Müdürü Dr. Yalçın Yaşin, tüm ilaç şirketlerinde pandemi döneminin olumsuz etkilerinin yaşandığına dikkat çekti. Pharmactive olarak bu süreçte hızlı ve stratejik adımlar atarak süreci çok iyi yönettiklerini belirten Yaşin, 2020 yılını iyi bir şekilde kapatacaklarını ve 2021 yılında farklı alanlarda yeni ürünleri piyasaya süreceklerini ifade etti. Yaşin, yurtdışı pazarlarda da, yeni açılımların müjdesini verdi.
Pharmactive Teknik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Fatih Elay ise, üretim tesisindeki güçlü ekibin yılmadan, var gücüyle çalışmaya devam ettiklerini anlattı. Elay, toplum sağlığına katkı koymaya devam edeceklerini söyledi.
 
TÜRKİYE İÇİN ÜRETİYORUZ
Volt Motor Genel Müdürü Hamit Sancak da, şirketin pandemi döneminde ihracata devam ettiklerini bunu da çalışanların özverili çalışmalarıyla sağlayabildiklerini vurguladı. Sancak, şirketin yeni ortaklıklar ve yeni yurtdışı anlaşmaları ile gelecek için önemli hedeflere ilerlediğini belirtti.

Volt Teknoloji Geliştirme ve Mühendislik Genel Müdürü Burçin Elbirlik, stratejik alanlarda, teknoloji ve savunma sektörlerinde ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar koyacak projelere imza attıklarını söyledi.
Promote Genel Müdürü Harun Açıkgöz de, önemli alanlarda teknoloji ve çeşitli konularda Ar-Ge ve danışmanlık hizmetleri verdiklerini dile getirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv