Susam'ların mutlu günü

  • 0
  • 5.337
Yazı Boyutu:

CHP İzmir MilletvekiliMehmet Ali Susam ve öğretmen Münire Susam'ın kızı Gözde Susam ile eczacı Hayriinanç ve Piri Reis İlköğretim Okulu eski müdürü Zerrin İnanç’ın oğlu İnşaatMühendisi Onur İnanç dünya evine girdi. Kaya İzmir  Termal&Convention’da gerçekleşen nikahıKonak Belediye Başkanı Doktor Hakan Tartan kıyarken, şahitliklerini CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal ile Behlül Bayer,Engin İnanç, Nilay Şensoy, Gökçe Susam Nazlıcan yaptı.
 
Yaklaşık iki buçukyıldır birlikte olan ve bir yıl önce nişanlanan Gözde ve Onur çifti düğündegelinlik ve damatlığı ile göz kamaştırdı. 800 kişinin katıldığı düğününardından genç çiftin balayı için İspanya’ya gideceklerini belirtti.

Çocuk Sayınıza Karışmayız
Susam ve İnanç çiftineşahitlik eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Her ikisini de yürektenkutluyorum. Şunu peşinen söylemeliyim ki çocuk sayınıza karışmıyoruz. Mutlu birberaberlik dileğiyle, çocuklarının cumhuriyetçi, Atatürkçü, laik- demokratolmasını istiyoruz. Damada baktım, saygıda kusur yok. Sesi de evet derken fenaçıkmadı. Allah mutlu etsin. Temel'e sormuşlar 'nerelisin' diye. 'Henüzevlenmedim' demiş. Damadın nereli olduğunu da bundan sonra daha iyianlayacağız" dedi.

Siyaset Dünyasının ÖndeGelen İsimleri Katıldı

İş ve siyaset dünyasının biraraya geldiği düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHPAntalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu,Chp  il Başkanı Ali Engin,ÇiğliBelediye Başkanı Metin Solak,Karabağlar Belediye başkanı Sıtkı Kürüm,TorbalıBelediye Başkanı İsmail Uygur,Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu,GüzelbahçeBelediye Başkanı Mustafa İnce,CHP Milletvekilleri  Güldal Mumcu, Mustafa Moroğlu, AytunÇıray,Erdal Aksünger, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Zekeriya Mutluve bir  çok davetli katıldı.
 
 
Mehmet Ali Susam, MünireSusam, Zerrin İnanç, Hayri İnanç
Huriye-Bedri Serter, TunçSoyer
 
Türkan Miçoğulları,Belgin Hoşsu
Halil Tataş, Ersu Hızır,Kemal Önderoğlu, Fatma Tunç Köprülü, Engin Önen
 
Yasemin Arkan
Mehmet Ali- Sema Kasalı
Zeliha – Muharrem Toprak
Uğur- GökçeSusam Nazlıcan

Murat-Asude Tekin

Güldal Mumcu, ÜlkümenRodoplu
Serdar- NazanPedükcoşkun, Muzaffer Tağıl
Müge Bayer
Şafak- Selami Özpoyraz
Hüseyin Aslan, FarukDemir
  Özlem Ardalı, FerdaArdalı
Selçuk Karaosmanoğlu, Abdullah Kavuk, Ali İhsan Ülker, Bekir Baz
Cevat Durak, Abdül Batur
Elif İnanç

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv