Swissotel Büyük Efes İngiliz ve İrlanda basınına İzmir’i tanıttı

  • 0
  • 1.014
Swissotel Büyük Efes İngiliz ve İrlanda basınına İzmir’i tanıttı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Açılışından bu yana İzmir’in tanıtımı ve turizm alanındagelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir turizm elçisi gibi hareket ederekbirçok projeye imza atan Swissotel Büyük Efes, İngiltere ve İrlanda’nın önemlimedya kuruluşlarının mensuplarına İzmir’i tanıttı.  

The Sun, Director Magazine, Thomas Cook Travel Magazine ve The Ireland PressAssociation gibi dergi ve gazetelerde çalışmakta olan konuk gazeteciler, 4 günboyunca İzmir ve çevresinde yer alan Meryem Ana, Efes ve Şirince gibi tarihi veturistik mekanların yanı sıra Kemeraltı, Asansör, Saat Kulesi ve Karşıyaka’yıdoyasıya inceleme fırsatı buldular. İzmir’in modern ve geleneksel yüzünün,tarih ve doğal güzelliklerle dolu ilçelerinin kendilerini büyülediğini belirtengrup İzmir’e tekrar gelmek istediklerini belirtti.

SwissotelBüyük Efes Genel Müdürü H.Rıza Elibol ise, konuk gazeteciler aracılığıylayurtdışındaki birçok dergi ve gazete okuyucusuna ulaşacaklarını belirterekİzmir’in tanıtımına katkı sağlamaktan son derece  mutlu olduklarını ifade etti. Sözlerine devameden Elibol, ilerleyen aylarda ise Alman ve Avusturyalı gazetecileri ağırlamayahazırlandıklarını dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv