Tanı Kolejinde 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tanı Kolejinde coşkuyla kutlandı.

  • 0
  • 343
Tanı Kolejinde 19 Mayıs Coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tanı Kolejinde coşkuyla kutlandı.

Tanı Koleji bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalara Çiğli CHP Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gündüz'ün yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Özel Tanı Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Dilan Çam yaptı. Konuşmanın ardından Özel Tanı Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları jimlastik, aerobik ve çeşitli dans gösterileri ile büyük alkış aldı. Gösterilerin yanı sıra öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler de okudular.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Başkan Yardımcısı Hüseyin Gündüz yaptığı konuşmasında öğrencilerin eski 19 Mayıs kutlamalarını yaşattıklarını belirterek " Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk eşi benzeri olmayan iki bayram olan 23 Nisan ve 19 Mayıs'ı gençlerimizin bu ülkenin teminatı olacaklarını bilerek onlara armağan etmiştir" dedi. Gündüz konuşmasının sonunda Çiğli ilçe genelinde gerçekleştirilen Genç Erkekler Basketbol Turnuvasında şampiyon olan sporculara madalyalarını taktı.

AVM'de özel gösteri
Okulda gerçekleştirilen kutlamaların ardından dans grupları Bostanlı'da bulunan bir AVM de özel dans gösterisi sunarak davetlilerden büyük alkış aldılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv