Tarık Akan Gençlik Merkezi’ne 1. Yaşında Rekor Üye

Üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayan ve gençlerin vazgeçilmez mekanı olan ‘Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi’ 1. Yaş gününü gençlerle birlikte kutladı.

  • 0
  • 736
Tarık Akan Gençlik Merkezi’ne 1. Yaşında Rekor Üye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayan ve gençlerin vazgeçilmez mekanı olan ‘Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi’  1. Yaş gününü gençlerle birlikte kutladı. Buca Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen, çamaşırhaneden fitness salonlarına, cep sinemalarından workshop alanlarına kadar gençlerin tüm aktivitelerine ücretsiz olarak ev sahipliği yapan ve 1 yıllık süreçte üye sayısı 11 bin 811 ‘e ulaşan Merkezin yaş günü pastası dinletiler, sinema gösterimleri eşliğinde gençlerle birlikte kesildi.
 
Buca Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Tınaztepe Mevkii’nde 2 bin 809 metrekarelik alanda 5 katlı olarak inşa ederek geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Tarık Akan Gençlik Merkezi, birinci yaş gününü gençlerle kutladı.

1 YILDA 11 BİN 811 ÜYE
Spordan sanata, eğitimden eğlenceye kadar birçok alanda ücretsiz hizmet vererek gençliğin adeta ikinci evi haline gelen Merkez, yeni yaşına üye sayısının bir yılda 11 bin 811’e ulaşmasının mutluluğuyla girdi.

‘BİRLİKTE NİCE YILLARA’
Adını aldığı ünlü sinema sanatçısı Tarık Akan’ın film afişlerinden oluşan sergi, genç müzik gruplarının dinletileri ve film gösterimleri ile renklenen 1. yıl kutlamaları Tarık Akan Gençliğiyle paylaşıldı. Kendilerine içinden çıkmak istemedikleri muhteşem bir merkez kazandıran Buca Belediyesi’ne teşekkür eden gençler, “Birlikte nice yıllara “ diyerek 1. Yaş pastasını coşkuyla kesti.   

EĞİTİM, EĞLENCE VE SANAT BİR ARADA
Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği kompleks bir tesis olarak düzenlenen ve İzmir gençliğinin yeni cazibe merkezi olarak görülen Merkez, bowling salonu play station, langırt ve bilardo masası ile gençlere eğlence imkanı sağlarken, günde 120 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip çamaşırhanesiyle gençlerin en büyük ihtiyaçlarını gideriyor. 
 
Resim, müzik, seramik odası, sergi alanı ve kafeteryası ile gençleri dinlendirip, koşu bandı, ağırlık aletleri, soyunma odası ve duşların yer aldığı fitness salonu ile gençliği zinde tutan Merkez,  teknik derslerini yapılabileceği donanıma sahip bilgisayar odaları ile mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin eğitimlerine, 3 adet sineması ile de keyifli zamanlar geçirmesine olanak sağlıyor. Gençlerin derslerinde ve araştırmalarında kaynak sorununu ortadan kaldıracak, yüzlerce kitabın yer aldığı kütüphane de merkezin önemli hizmetleri arasında yer alıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv