Tariş'den depremzedelere destek

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, yaşanan deprem felaketi ve sonuçlarından derin üzüntü duyduklarını belirtirken, depremzedelere AFAD kanalıyla 600 bin TL destekte bulunduklarını açıkladı.

  • 0
  • 261
Tariş'den depremzedelere destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, Kahramanmaraş merkezli 10 ili kapsayan büyük deprem felaketinin tüm ülkeyi derin üzüntüye boğduğunu söyledi.

Sürek, Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, kooperatifler, bağlı şirketler ve personellerin desteğiyle 600 bin TL yardımın AFAD kanalıyla depremzedelere ulaştırıldığını açıkladı. Deprem felaketinin yaşandığı günden bu yana bölgeye gereken duyarlılığı gösterdiklerini belirten Sürek, parasal yardımın yanı sıra kooperatifler ve çalışanların da valilikler koordineli giyecek ve gıda desteğini depremin ilk gününden bu yana farklı organizasyonlar üzerinden gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ülkeyi derinden sarsan deprem felaketiyle herkesin büyük üzüntüye boğulduğunu dile getiren Sürek, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Cumhuriyet tarihinin en acı felaketiyle karşı karşıyayız. Devlet millet el ele vererek, bu üzüntüleri de elbette aşacağız. Yaraları birlikte saracağız. Depremde yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşıyoruz. Diliyorum ülkemiz bir daha bu tür acıları yaşamaz.’’

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv