Tartan genç iletişimcilere seslendi

  • 0
  • 713
Yazı Boyutu:

İzmir’i Sevenler Platformu ve TürkiyeHalkla İlişkiler Derneği’nin düzenlediği 45’inci İzmir İktisat KongresiSempozyumu İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

İzmir İktisat Kongresi’nin 91’inci yıldönümü kapsamında düzenlenensempozyumun konsepti ‘İletişim’ olarak belirlendi. Halkla ilişkiler duayeniProf. Dr. Alâeddin Asna, TürkiyeHalkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü ve çok sayıda genç iletişimcininkatıldığı sempozyumun açılışını yapan İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı SancarMaruflu, halkla ilişkilerin önemini vurgulayarak  “Halkla İlişkiler siyasette, sağlıktakısacası her sektörde önemli. Güncel bir konu olarak seçimlere 43 gün kala adaybelirleme yanlış bir halkla ilişkiler stratejidir. Aday belirleme süreci erkenealınarak adayların tabanına ulaşması sağlanabilir; aday gösterilmeyen isimleronura ederek görev değişiklikleri açıklanabilirdi.

Sempozyumda genç iletişimcilere seslenenKonak Belediye Başkanı ve DSP Konak Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan,91 yıl önce yapılan İzmir İktisat Kongresi’nin önemi şimdilerde kavranıldığınıbelirtti. 2009 yerel seçimlerinde “Ekonomik Yerel Kalkınma Modeli” söyleminigündeme getirdiğini hatırlatan Başkan Tartan sözlerine şöyle devam etti:“2009 yılında sloganlarabaktığımızda demokratik yerel yönetim sloganları ortaya çıktı. Ancak benekonomik yerel kalkınma modeli dedim. Yeni kent planlarıyla, planlamalarlagençler iş sahibi olacak dedim. Kenti kalkındıracak uluslararası etkinliklereev sahipliği yaptık. Haziran ayında gerçekleştirilecek Avrupa VeteranlarŞampiyonası kente 100 milyon Euro getirecek. Atatürk’ün gerçekleştirdiğişeffaf, demokratik, akılcı ve mantıklı ekonomik planlamalar, bir halklailişkiler başarısı olarak tarihe geçmiştir. Açlık ve yoksulluk çeken 1920’lerinTürkiye’sinden Atatürk mucizesi ile büyük bir ekonomi ortaya çıkmıştır.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv