Tartan, Havra Sokağı esnafıyla buluştu

  • 0
  • 774
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Havra Sokağı’nda incelemelerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Turistlerle de karşılaşan Başkan Tartan, onlarla da sohbet etmeyi, çarşı hakkında bilgi vermeyi ihmal etmedi.
 
Arka planda kalan pasajları da ziyaret eden Başkan Tartan,  eski günlerinde olduğu gibi Havra ve çevresinin tekrar canlandırılması için elinden geleni yapacağını söyledi. İşportadan yakınan esnafa da imkanları ve yetkileri dahilinde müdahale edildiğini hatırlatan Başkan Tartan, “Konak Belediye Başkanı olarak her an içinizdeyim. Ancak yetkilerim sınırlı. Şikayetlerinizi sadece dinleyebilirim. Hepsini çözecek yetkiye sahip değilim, yapacaklarım sınırlı. Biz de ailemle birlikte çocukluğumda  alışveriş yapardık. Ancak görüyorum ki,  arka sokaklardaki mağazalara ve pasajlara aileler, kadınlar giremez olmuş. Bunu değiştirmek için halkın bana yetki vermesi lazım. Yerel yönetim halk işidir, siyaset yeri değildir. Yapamadıklarım için sizden özür diliyorum” dedi.
 
Başkan Tartan, Havra Sokağı’nın Fen işleri ekipleri tarafından esnafın ve vatandaşların rahatsız olmaması amacıyla bir gece içinde asfaltlandığını söyledi. Karşısında Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı gören esnaf konuk severlikte adeta birbirleriyle yarıştılar. Turşu ve meyve suyu ikram etmek isteyen esnafı kıramayan Tartan, kendisi de vatandaşa ikramda bulundu. Tartan, sıkılan nar ve havuç suyunu kendi elleriyle vatandaşa sundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv