Tekerlekli sandalyeler moral oldu

  • 0
  • 685
Yazı Boyutu:

KonakBelediyesi 8 akülü, 4 tekerlekli olmak üzere toplam 12 engelli sandalyesiniihtiyaç sahibi vatandaşlara armağan etti. Teslim törenine katılan KonakBelediye Başkanı Sema Pekdaş, hayatlarında ilk kez akülü engelli sandalyesinesahip olan engelli vatandaşların sevinçlerine ortak oldu.

KonakBelediyesi sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bir önemli yardıma dahaimza attı. 8 akülü, 4 tekerlekli olmak üzere toplam 12 engelli sandalyesiihtiyaç sahibi vatandaşlara armağan etti. Konak Belediyesi’nde düzenlenentörene katılan Belediye Başkanı Sema Pekdaş, engellilerin her türlü sorunlarıkarşı duyarlı olduklarını belirterek, “Burada bir eviniz olduğunu bilin. Tümsorunlarınıza elimizden gelen çözümü üretmek için buradayız. Sağlıkla, huzurla,mutlulukla kalın” dedi.

HÜZÜN VEMUTLULUK BİR ARADAYDI
Aralarındailk kez akülü sandalye sahibi olan vatandaşların olduğu törende hüzün vemutluluk bir arada yaşandı. Geçirdiği çocuk felci yüzünden henüz çocuk yaşlardayürüyemeyen Dilek Örsel (50) ilk kez akülü tekerlekli sandalye sahibi olduğunubelirterek, “Organlarımı giderek iflas etmeye başladı ve yürüme zorluğuyaşamaya başladım. Sözün bittiği yerdeyim. Eşime de bana çok yardımcı olduğuiçin teşekkür ederim. Kadın bir belediye başkanımızın olması harika bir şey.Bizi daha iyi anlayacağına inanıyorum. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

ARTIKRAHATÇA DIŞARI ÇIKACAKLAR
“SemaHanım’dan Allah razı olsun” diyen Yaşar Öztürk (51) ise, lenf damarındakirahatsızlık nedeniyle bir bacağının kesildiğini ve yıllardır protez bacakkullandığını söyledi. Öztürk, “Bir motorum vardı ve bozulmuştu. Dışarı çıkmaktazorlanıyordum. Tekerlekli sandalye başvurusunda bulundum, ayaklarımız yerdenkesildi, çok mutluyum. Sema Başkanımızdan Allah razı olsun, teşekkür ederiz”diye konuştu. 62 yaşındaki Nejla Oğuzveren ise 5 ay önce şeker hastalığı nedeniile kangren olan bir bacağının kesildiğini belirterek, “Muhtarım aracılığı ilebelediyeye başvurduk ve ilk kez bir tekerlekli sandalyem oldu. Çok merhametli,çok hanım ve yardım sever bir belediye başkanımız var. Allah ondan razı olsun”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv