Tekom-Puk 5 bin fidana can verdi…

  • 0
  • 710
Tekom-Puk 5 bin fidana can verdi…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 

Kablo taşıyıcı sistemleri sektöründe İzmir’de 38 yıldır faaliyet gösteren Tekom-Puk Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş., üretim faaliyetleri sonucu sebep olduğu karbon salımının telafisi için Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında 5 bin  fidanlık koru oluşturdu.

Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında oluşturulan 5 bin fidanlık koruda, Tekom-Puk yönetici, çalışanları ve ailelerinin katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile ağaçlandırma alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Öztürk; “Sizler gibi geleceğine sahip çıkan kişi ve kurumlar tarafından karbon emisyonları gönüllü olarak nötrleniyor. Faaliyetleriniz sonucu atmosfere saldığınız sera gazlarının emisyonunu sağlayacak 5 bin fidana can verdiniz. Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Tekom-Puk Elektromekanik San.ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü İnci Saygın ve Murad Saygın’a plaket takdim etti.

Tekom-Puk Elektromekanik San.ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü İnci Saygın, fidan dikim töreninde özellikle çocukların bulunmasını çok istediklerini ve çocuklara bu bilinci kazandırmanın çok önemli olduğunu söyledi. Saygın, önümüzdeki günlerde sürdürülebilir olarak doğaya katkılarının devam edeceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Tekom-puk çalışanları ve aileleri fidanları toprakla buluşturdu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv