Tire'de Karınca modeli çalışma

  • 0
  • 631
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Bütünşehir Yasası’nın ardından karınca modeli çalışmasını Bergama ve Karabağlar ilçesinden sonra, Küçük Menderes ovasının önemli yerleşim yerlerinden olan Tire ilçesinde yaptı.
 
İzmir’in ekonomisine de önemli katkı koyan Tire ilçesine, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve 5 milletvekili ile alan çalışması yaptı. Bölge halkı sordu AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay yanıtladı.
Tire ilçesinde yapılan Karınca Modeli çalışmasına AK Parti İzmir Milletvekilleri İlhan İşbilen, Aydın Şengül, İlknur Denizli, Nesrin Ulema, Hamza Dağ, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları katıldı.
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Yönetim kurulu üyesi Tire koordinatörü Fırat Eroğlu, Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu ile birlikte Tire ilçesi ve ilçeye bağlı 5 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları dinledi, büyükşehir yasasını anlattı.
 
TİRELİLER YOĞUN İLĞİ GÖSTERDİ
İl Başkanı Akay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Tire merkezindeki esnafa yaptı. Kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti sorunlarını dinledi. Seçimden seçime siyasetçileri gören Tireliler iktidar partisinin yöneticilerini karşılarında görünce sorunlarını da birbiri ardına sıraladı.
Büyükşehir yasasının getireceği yeni uygulamaları merak eden vatandaşlar, AK Parti İzmir İl Başkanını soru yağmuruna tuttu. Akay, İzmir İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya birimi tarafından hazırlanan Büyükşehir yasası ile ilgili broşürleri vatandaşlara dağıttı. 
Akay, bu değişiklikle mahallelerine köylerine gelmeyen hizmetleri artık alabileceklerini vurguladı. Köy muhtarlarının da bu değişim sonrasında görevlerini aynen sürdüreceklerini anlattı.
 
KARA PROPAGANDALARA KANMAYIN
İl Başkanı Akay, Muhtarların bütün şehir yasası ile ilgili sorularını yanıtladı. Bütün şehir yasasıyla birlikte köy muhtarlıklarının mahalle muhtarı olarak görevlerini sürdüreceğini anlatarak muhtarların yüreğine su serpti ve yapılan değişiklikleri kapsayan kitapçık ve broşürlerden hediye etti.
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, gündüz 12.00’de başladığı ve gece geç saatlere kadar süren Küçük Menderes havzasındaki ziyaretinde,  Derebaşı Köyü, Duyranlı Köyü, Gökçen Kahrat Mahallesi ve Kızılca Havlu Köyü’nü ziyaret etti.
 
İZMİR AK BELEDİYECİLİĞİ BAĞRINA BASMAK İÇİN GÜN SAYIYOR
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberindeki yöneticiler, yaklaşık 11 saat süren Küçük Menderes havzası ziyaretinden memnun döndü. İl Başkanı Akay günü şöyle değerlendirdi, “6 ayrı ekip olarak Küçük Menderes havzasının önemli ilçesi olan Tire’nin 64 köyünde vatandaşlarla bir araya geldik. Gördüğümüz ilgi sevindiriciydi.  Vatandaşların sorunlarını yerinde dinledik. Bizlerin çözebileceği sorunlara anında müdahale ederek yerinde çözdük. Ankara’ya ulaştırılması gereken sorunları da not aldık. Sorunlar ilgili vekillerimizle paylaşacağız ve bir rapor hazırlayarak ilgili yerlere bildireceğiz.” diye konuştu.
Akay, Tire ilçemizde diğer ilçelerimizde olduğu gibi AK belediyecilikle tanışmak için sabırsızlanıyor. Bunu da Bakırçay havzasından sonra Küçük Menderes’te de yaşadık. İnşallah 2014 yerel seçimlerin de İzmir AK belediyecilikle marka şehir olacak ve hak ettiği yere ulaşacak’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv