Tiyatro Ofisi’nden KORONA GÜLDÜRÜSÜ “KLİK”

Son zamanlarda özellikle “EVDE TİYATRO FESTİVALİ” gibi Online alanda yaptığı etkili ve önemli projelerle adından sıkça bahsettiren Tiyatro Ofisi sezonun ikinci kez yeni oyunu Tek Doz Pandemi Güldürüsü olan “ KLİK” ile açtı. Ofis sezonu ilk olarak “Kadınlar Konuşursa” ile açmıştı.

  • 0
  • 171
Tiyatro Ofisi’nden  KORONA GÜLDÜRÜSÜ “KLİK”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2019 yılında İzmir Karşıyaka’da Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve 20 sene Menemen Belediye Tiyatrosu Sanat Yönetmenliği yapmış İzmir’li sanatçı Metin Güler’in sanat yönetmenliğinde kurulan Tiyatro Ofisi “KLİK” adlı yetişkin kukla oyunuyla perde dedi. Yetişkin kukla oyunu olması ile de dikkatleri çeken, Metin Güler’in yazdığı ve  yönettiği  oyun Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla sahnelendi. Karşıyaka Boyoz Akademi’de seyirciyle buluşan oyun seyirci tarafından ilgi gördü. Kuklalarını Özlem Altınbilek’in yaptığı Oyunda; Mert Engin, Öykü Beşkaya, Erdoğan Can ve Melis Melike Buran rol alıyor.

İlk Yetişkin Pandemi Oyunu
Oyunun yazarı ve yönetmeni Metin Güler ülkede ki ilk yetişkin  pandemi oyunu olan “KLİK” oyunuyla ilgili “Pandeminin hepimizi birer kuklaya çevirdiği ve istediği gibi oynattığı zamanlardan geçiyoruz. Huyumuz, alışkanlıklarımız, endişelerimiz ve hatta korkularımız değişti desek yeridir. Bilmedik, çalışmadık yerden çıkan çok bilinmeyenli sorunun içindeyiz gibi... Cevabını herkes veriyor ama kimse bilmiyor? Hem komik hem de çekilmez olduğumuz zamanlarda yok değil? KLİK işte tam da o zamanların güldürüsü. Özellikle evde kaldığımız o ilk zamanlarda ki çekilmez ve dayanılmaz olduğumuz hallerin karikatürüze edilmiş hali... Bu ilginç zamanlarda sığındığımız tek şey ise geçmişin iz bırakan anları. Belki de “en kendimiz” olan anlar.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv