Tiyatronun yıldızları Karşıyaka’da yetişiyor

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 23 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü “Temel Oyunculuk Eğitimi” ile bu yaz da yeni oyuncu adaylarına yeteneklerini geliştirme fırsatı sunacak.

  • 0
  • 438
Tiyatronun yıldızları Karşıyaka’da yetişiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 23 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü “Temel Oyunculuk Eğitimi” ile bu yaz da yeni oyuncu adaylarına yeteneklerini geliştirme fırsatı sunacak. 10-14 ve 15-35 yaş gruplarına yönelik olarak gerçekleştirilecek kurslara, 1 ve 19 Haziran tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.

DONANIMLI EĞİTİM
Başvuru sürecinin ardından yapılacak elemelerle, eğitime katılmaya hak kazananlar belirlenecek. Tiyatroya gönül veren ve yeteneklerini geliştirmek isteyen oyuncu adayları; kurs boyunca ses, ritim, diksiyon, beden dili, sahne üzeri çalışmaları, doğaçlama, mimik, rol, metin çözümleme, karakter yaratma gibi konularda eğitim alacak.

SAHNE FIRSATI
Kurslarda başarılı, yetenekli ve disiplinli olan oyuncu adayları gelecek sezonda Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nun sahneye koyacağı oyunlarda rol alma fırsatı yakalayacak. Kayıt ve detaylı bilgi için, 0232 399 40 97 - 85 numaralı telefonlardan Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ulaşılabilecek.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sanatın her alanını destekliyor, tiyatroya da ayrı bir önem veriyoruz. Yaz kurslarımıza 23 yılda binlerce oyuncu adayı katıldı, onlarcası konservatuvarı kazandı, hayallerine doğru adım attı. Tiyatroya gönül verenlerin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv