Torbalı Hatay’da

Geçtiğimiz gün afet bölgesine gitmek için yola çıkan Torbalı Belediyesi gönüllüleri bölgeye ulaştı. Torbalılı ekip bölgede hem arama kurtarma faaliyetlerinde bulunacak hem de afetzedelere yardımcı olacak

  • 0
  • 181
Torbalı Hatay’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Merkez üstü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu. Depremin yaşandığı günün ilk saatlerinden itibaren kriz masası kuran Torbalı Belediyesi, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarla koordineli bir şekilde adeta seferberlik ilan etti. Deprem bölgesine şuana kadar 8 TIR ve 3 kamyonet gönderen Torbalı Belediyesi, ayrıca gönüllü çalışanlarını da arama kurtarma ekiplerine destek olması amacıyla Hatay’a gönderdi.

TORBALI EKİBİ SAHADA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Gönüllülerden oluşan ve birçoğu eğitimli belediye personeli olan ekip dün bölgeye ulaştı.20 saatlik uzun yolculuğun ardından bölgeye ulaşan Torbalılı ekip, hem arama kurtarma faaliyetlerinde bulunacak hem de afetzedelere yardımcı olacak. Torbalı Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Torbalı Halkı'nın dualarıyla afet bölgesine uğurladığımız ekibimiz, görev yapacakları bölgeye sağ salim ulaştı. Ekibimize Hatay'da yapacakları görevde başarılar diliyor, hayırlı haberlerini bekliyoruz. (Afet bölgesinde yakınları olan için whatsapp ihbar hattımız 0530 728 3692)” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv