TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NIN PARTNER İLİ: “ADANA”

  • 0
  • 854
TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NIN PARTNER İLİ: “ADANA”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla 9. kez 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleştirilecek Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar ve Kongresi’nin Partner İli Adana oldu.
 
Partner İl Adana, tarihsel zenginliklerini, yöresel kültürünü, yemeklerini, el sanatlarını, örf ve adetlerini Turizm Fuar ve Konferansı’nda tanıtacak. Turizm Fuar ve Konferansı’nda; sırasıyla Şanlıurfa, Trabzon, Denizli, Ordu - Osmaniye, Kütahya,  Kastamonu, Çanakkale ve Adıyaman Partner İl olarak yer aldı.

Hazırlıkların hızla devam ettiği Travel Turkey İzmir’e, bu yıl binin üzerinde firmanın katılması bekleniyor. Düzenlendiği ilk yıl olan 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak arttıran Travel Turkey İzmir, 2014 yılına göre metrajını ikiye katlayarak fuarizmir’in B ve C hollerinde gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 30 ülkeden 902 katılımcı ve 67 ülkeden 28 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, bu yıl da katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam edecek.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar ve Kongresi, İzmir Ticaret Odası (İZTO), T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından destekleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

Arşiv