Triyanda Masal’ın ev sahipleri anahtarlarını aldı

İzmir’in köklü inşaat firmalarından Egesel İnşaat’ın Torbalı -Ayrancılar ‘da  2 yıldır inşa etmekte olduğu “Triyanda Masal” projesi  5 Kasım’da  proje alanında düzenlenen kokteylle açıldı.

  • 0
  • 1.444
Triyanda Masal’ın ev sahipleri anahtarlarını aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in köklü inşaat firmalarından Egesel İnşaat’ın Torbalı -Ayrancılar ‘da  2 yıldır inşa etmekte olduğu “Triyanda Masal” projesi  5 Kasım’da  proje alanında düzenlenen kokteylle açıldı. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin ve firma temsilcileri ev sahipliğinde düzenlenen  kokteyle Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez , konut sahipleri ve sektör temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Hüseyin Şahin  ev sahiplerine sembolik olarak anahtarlarını teslim etti.
30.000 metrekarede  inşa edilen 317 konutluk Triyanda’nın 24 ayda tamamlandığını belirten Hüseyin Şahin: “ Bu eser sadece bana değil, teknik kadromuz ve firmamızın diğer çalışanlarına ait. Burası bir aile projesi. Çok emek harcadık. Projemizi zamanından önce tamamladık, vermiş olduğumuz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Yaşar ise” Torbalı böyle bir değer kazandığı için gurur duyuyorum. İlçemizde bu büyüklükte proje bir ilk. “Emeği geçen herkesi kutluyorum dedi”

BÖLGEDEKİ KALİTELİ KONUT İHTİYACINI “TRİYANDA MASAL PROJESİ” KARŞILAYACAK
Bölgenin ilk ve tek benzersiz yaşam projesi olan Triyanda Masal, 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.  Yüzde 77’si peyzaj alanı olarak planlanan projede 317 konut bulunuyor. İzmir’in en geniş peyzaj alanı ve en büyük yüzme havuzuna sahip olan Triyanda Masal, şehrin karmaşasından uzak ama şehir ve ulaşım olanaklarına yakın konumu, konforu, kalitesi ve modern mimarisiyle öne çıkıyor. 

TRİYANDA MASAL BÖLGEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Torbalı ,pek çok organize sanayi sitesi ve yerli ve yabancı firmanın üretim tesislerine ev sahipliği yaparak  gelişirken  Ege Bölgesi’nde istihdamın en yüksek olduğu yerlerden biri olarak dikkat çekiyor.  İzmir’de büyümenin  kentin güney aksına doğru kaydığını ve bölgenin hızla kalkındığını fark eden Egesel İnşaat, bu değişimle paralel , kaliteli konut ihtiyacına cevap veren çağdaş ve yüksek kaliteli bir proje üretti.
Ayrancılar’ın  çevre yolu, İzban, havaalanı, eğitim kurumları ve hastanelere yakın konumuyla önemli bir çekim merkezi olması nedeniyle Torbalı’ya yatırım yapan Egesel İnşaat, Triyanda Masal Evleri ile  bölgede bir ilki gerçekleştirdi. Gerçek bir yaşam projesi üreten Egesel İnşaat  projeleriyle Ayancılar-Torbalı bölgesinde yaşam kalitesini yükseltecek çok önemli bir projeye imza attı.
 
İŞTE TRİYANDA MASAL
Yapımına 2014 yılında başlanan  317 konutluk projenin satışları devam ediyor. %77si özel peyzajla düzenlenen projede yeşil alanlara özel önem veriliyor. 20.000 üzerinde yetişmiş bitki ile peyzaj çalışmaları süren proje,  sahiplerine voleybol ve basketbol sahaları, açık hava sineması, bin metrekarelik kapalı fitness salonu, market, kafe, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, 600 metrekare yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi bir çok olanak sunuyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv