Tuncay Özkan Çiğli’de

  • 0
  • 999
Tuncay Özkan Çiğli’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gazeteci Yazar TuncayÖzkan ve CHP Çiğli ilçe yönetimi, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ınmakamında bir araya geldi.

Gazeteci yazar Tuncay Özkan’ın iki günlük İzmir ziyaretikapsamında, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da makamında ziyaret etti.Ziyarette CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, ilçe kadın kollarıyönetimi, meclis üyeleri ile partililer hazır bulundu.  Tuncay Özkan, gerek Çiğli’de gerek İzmir’deönemli çalışmalar yürütülmesi hususunda bir gazeteci yazar olarak elinden negeliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında Başkan Arslan, belediye olarak yürütülenhizmet ve projelere ilişkin bilgi verirken, görüşmede güncel meselelerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.Yerel seçimler sonrası siyasi ve toplumsal gelişmeleri değerlendiren ve yerelseçimler sonrası görevi devralan Başkan Arslan’ı bu mücadelesi ve azmi içinkutlayan Tuncay, “Yerelde başarıyı hak etmek önemli bir başarıdır. Yeni dönembelediye başkanı olarak iyi ve başarılı işler yapacağınızdan eminim. Sizlerhalkın oylarıyla bu makamlara geldiniz. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun, yolunuzaydın olsun. Gazeteci yazar kimliğimle halkımızın meselelerine elimden geldiğikadar dokunmaya, bana verilen görevi yürütmeye hazırım” dedi.

Gazeteci Yazar Tuncay Özkan ile ülke gündemine ilişkinönemli değerlendirmelerde bulunan Başkan Arslan, “Bu ülke toplumsal olarak zorgünler yaşıyor. Büyük sıkıntılar var ve bunları bizlere duyuran çok değerlibasın emekçisi arkadaşlarımız var. Tuncay Özkan gibi değerlerimiz sayesindehaberlere doğru kaynaklardan ulaşabiliyoruz. Bizim için önemli olan halkınyararına iyi ve başarılı işler yapabilmek” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv