TÜRFAD'dan Dikmen'e Basın Özel Ödülü

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nce düzenlenen “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” etkinliğinde İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'e de, “Basın Özel Ödülü” verildi.

  • 0
  • 535
TÜRFAD'dan Dikmen'e Basın Özel Ödülü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nce düzenlenen “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” etkinliğinde İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'e de, “Basın Özel Ödülü” verildi.

TÜRFAD İzmir Şubesi'nce bu yıl 20. kez düzenlenen etkinlik Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törende, İGC Başkanı Misket Dikmen'in yanı sıra Eski İGC Başkanı Erol Akıncılar Basın Özel Ödülü'ne, İGC üyeleri Sedat Yılmaz ve Erhan Ertaç da, “Spor Basını Ödülü”ne değer bulundu.

İGC Üyesi, Spiker Murat Ünlü'nün sunduğu ödül töreninde konuşan İGC Başkanı Misket Dikmen, “Yaşarken anılmak ahde vefanın en güzel örneğidir. Ödülü, gazeteciliğe gönül ve emek vermiş 950 İzmir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi adına alıyorum” dedi.

TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Türk futboluna ve sporuna hizmet eden, kulüpler, sivil toplum örgütleri ve sporculara 20 yıldır düzenledikleri “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” töreniyle ödül verdiklerini söyledi. İzmir'in Türkiye'de futbolun oynandığı ilk yer olduğunu belirten Vreskala, dernek olarak spora verdikleri mücadeleleri anlattı. Başlattıkları “Alsancak Stadı Yıkılmasın” kampanyasına İzmir'in destek verdiğini ve bu alanı alışveriş merkezi olmaktan kurtardıklarını söyledi. Yabancı sporcu sayısının çok fazla olduğunun altını çizen Vreskala, bu ödül töreni ile vefa duygusunu yaşatmayı amaçladıklarını da belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, sporda Türkiye olarak kendi cevherlerimizi bulmamız gerektiğini belirtirken, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, sporu angarya olarak görmediklerini, sporun sağlıklı bireylerin yetişmesi için çok önemli olduğunu kaydetti.

Konak Belediyespor Başkanı ve Konak Belediye Meclis üyesi Zeki Günen, Türkiye'de yok olan spor ahlakını yazmak gerektiğini vurgulayarak, “Bu ahlakı kazandırmak hepimizin görevi. Önceliği altyapılara vermeliyiz” dedi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay da, insanların yaşarken anılmasının vefa için çok önemli olduğunu kaydetti.

Kimler ödül aldı
Törende diğer ödül alan isimler de şöyle:

“Aziz Kocaoğlu, Tayfur Çiçek, Neşe Can Hürtürk, Ayşen Nazlı, Ertap Mülayım, Özer Kırca, Saffet Soner Duran, Halim Bezircilioğlu, Orhan Cura, Eren Gevgeli, Mustafa Hilmi Dişbudak, Erol Ersoy, Yavuz Karaozan, Bülent Atak, İpek Yalınkılıç Çama, Cüneyt Biçer, Ahmet Çelenay, Behic Basatuğrul, Nail Yalınkılıç, Kahraman Torumtay, Günay Üçer, Engin Aksoylar, Asil Gürcan, Nihat Umut, Ceyhan Yazar, Erkan Koksal, Osman Koçanaoğulları, Ümit Yoket, Aziz Ferit Böcütoğlu, Aynur Aydoğan, Mehmet Düzgören, Erhan Kırçanoğulları, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv