Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta Birincilik Arkas Sailing Team’in

  • 0
  • 1.052
Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta Birincilik Arkas Sailing Team’in
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Arkas Spor Klübü’nün yelken takımı Arkas Sailing Team 28-31 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen, 61 teknenin katıldığı, Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ı birinci sırada tamamlayarak şampiyonluk kupasını aldı.

Arkas Sailing Team, denizlerdeki başarılarına bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’da en uzun kış trofesini şampiyonlukla tamamlayan takım, prestijli yelken yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta zorlu bir mücadelenin ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı.

2002 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’deki yarışlar arasında en çok takip edilenlerden birisi olan Bosphorus Cup, İstanbul’da Asya ve Avrupa kıtalarının arasında düzenleniyor. 29 Mayıs tarihinde Caddebostan şamandıra yarışlarıyla start alan Bosphorus Cup 30 Mayıs’ta yapılan Boğaz yarışıyla devam etti. Yarışlar heyecanlı bir parkurun ardından 31 Mayıs Pazar günü Caddebostan Şamandıra yarışlarıyla tamamlandı. 

Arkas Sailing Team, 61 teknenin katıldığı yarışta Serhat Altay,  Tolga Yağlı, Martin Watts, Onur Tok, Yiğit Çula, Serkan Yapan, Sergen Birincioğlu, Altuğ Şenermen ve Yiğit Can Gülle’den oluşan kadrosuyla yer aldı. 2011 yapımı, 12,15 metre boyundaki KER 40 teknesiyle IRC kategorisinde yarışan Arkas Sailing Team, 31 Mayıs akşamı Kalamış Marina’da düzenlenen törende, şampiyonluk kupasını aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv