Türkiye'ye örnek;  Kemalpaşa  

Kemalpaşa  Belediyesi,  yaptığı yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında mahallelere semt ölçekli parklar kazandırmaya devam ediyor.

  • 0
  • 362
Türkiye'ye örnek;  Kemalpaşa  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kemalpaşa  Belediyesi,  yaptığı yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında mahallelere semt ölçekli parklar kazandırmaya devam ediyor. Yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Parkı vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Kemalpaşa  Belediyesi park, meydan  ve yeşil alan çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.  İlçeye bağlı mahallelerin neredeyse tamamında vatandaşların dinlenip yeşil dokunun tadını çıkarıp, spor yapacağı, çocukların gönüllerince eğlendiği park alanlarıyla ilgili çalışma yapan Kemalpaşa Belediyesi, ilçe merkezi dahil olmak üzere bağlı mahallelerde 30 yeni park yaparak hizmete sundu.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda canlarını vatan için seve seve feda eden aziz şehitlerimizi unutmadıklarını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu,  "Şehitlerimizi Unutmadık...  15 Temmuz Şehitlerimizin aziz hatıralarını anmak adına yapmış olduğumuz parkı hemşerilerimizin hizmetine sunduk.  Sekiz Eylül Mahallemizde 4 bin metre kare alanda yaptığımız çalışmalar neticesinde; yeşil alan, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu ve spor alanlarının bulunduğu 15 Temmuz Şehitler Parkı hemşerilerimizin hizmetine sunuldu. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği parkımızda, çocuklarımız güven içinde oyun parkında vakit geçiriyor, hanımlar ve beyler ise hem yürüyüş hem de spor yapıyor. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
"Kemalpaşa'da  yeni projeler hayat bulmaya devam edecek"

Doğayı ve yeşili koruyarak, insanlarla buluşturmak adına birçok proje hayata geçirdiklerini
ifade eden Başkan Uğurlu, “Güzel şehrin incisi Kemalpaşa'mız havasıyla, suyuyla, doğasıyla, yeşil alanlarıyla ve tüm güzellikleriyle örnek olmaya devam edecek” dedi.

Her geçen gün büyüyen Kemalpaşa'ya hizmet verebilmek için çalıştıklarını dile getiren Uğurlu,  "Göreve geldiğimiz günden itibaren yeşil alanlara ayrı bir önem veriyoruz.  Vatandaşlarımızda park ve piknik kültürü  var. Bu nedenle mahallelerimizde uygun olan alanlara park yapmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar 30 parkımızı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İçerisinde çocuk oyun grupları, yeşil alanlar, dinlenme alanları bulunan ve vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği mekânlar oluşturuyoruz. Bundan sonrada bu projelere devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın, çocuklarımızın güzel bir mekânda vakit geçirmelerini sağlayabilmek. Halka hizmet noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşil alan ve park çalışmalarımıza büyük önem verdiğimiz gibi geleceğimiz olan çocuklarımızın da gönlünce gülüp oynamaları için çocuk oyun parkı yatırımlarını bir bir tamamlıyoruz. Kullanım ömrünü tamamlamış ve tehlike arz eden çocuk oyun parklarını yenileriyle değiştiriyor, ihtiyaç noktasında belirlenen alanlarda yeni oyun parkı alanları oluşturuyoruz. Ailece huzurlu bir gün geçirmek isteyenler için de ilçemize yeni sosyal tesisler hayata geçirdik. Kemalpaşa'da  yeni projeler hayat bulmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv