“UĞUR RAUNT”A İZMİR'DE BÜYÜK İLGİ

  • 0
  • 1.008
“UĞUR RAUNT”A İZMİR'DE BÜYÜK İLGİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk Telekom Grup çatısı altında, teknolojinin yenilikçi ve etkin kullanımıyla çok boyutlu öğrenme ortamları üreten Türkiye’nin lider eğitim şirketi Sebit ile geniş bir yelpazede yaygın bir eğitim ağına sahip olan Uğur Eğitim Kurumları güçlerini birleştirerek ortak bir projeye imza attı.  

Sebit Genel Müdürü Ahmet Eti, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Genel Müdür Lokman Durak ile Genel Müdür Yardımcıları’nın da katılımıyla Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen “Uğur Raunt”un İzmir lansmanına öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, veliler katıldı.  Davetli sayısının 600 olduğu lansmana umulanın çok üzerinde gerçekleşen katılım nedeniyle 400 civarında izleyici ayakta izledi.

Sebit’in 28 yıllık eğitim teknolojileri deneyimiyle geliştirdiği Raunt zekası ve online içeriklerle, Uğur Eğitim Kurumları’nın 48 yıllık deneyimi ve Uğur Yayınları’nın bütünleştirildiği Uğur Raunt; üniversiteye hazırlık sürecinde kişiselleştirilmiş rehberlik hizmeti ve kullanıcıya özel çalışma planlamasıyla hedefe adım adım ulaştırıyor. Uğur Raunt, iddialı bir dershanenin öğretme ve test programını; özel ders öğretmeninin öğrenci üzerindeki dikkatini, takibini ve birebir ilgisini; tecrübeli bir rehberin yönlendirmesini tek bir platformda birleştirerek, üniversite adaylarının evlerine getiriyor.

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ ONLİNE VE BASILI İÇERİĞİ
12’nci sınıflar, mezunlar ve gelecek hedeflerine ulaşmak isteyenler için tasarlanan Raunt, üniversiteye hazırlıkta yılların deneyimine sahip öğretmenlerin konu anlatım ve soru çözüm videoları sayesinde kullanıcıya istediği kadar tekrar edebileceği özel derslerle ulaşıyor.  
Raunt zekası ve TM(Türkçe- Matematik), MF(Matematik- Fen), TS (Türkçe Sosyal)  kitap paketlerinden oluşan zengin içerikli yayınları, kişiye özel çalışma planı, Türkiye başarı sıralamasını belirleyen deneme sınavları sunan; akıllı yönlendirme, performans takibi ve raporlama sistemiyle sürecin başından sonuna kadar kullanıcıyı takip eden Uğur Raunt, adayların kademeli olarak hedeflerine yaklaşmalarını sağlıyor.  

“BUGÜNE KADAR ÜNİVERSİTE ADAYLARI İÇİN SUNULAN EN YENİLİKÇİ VE SONUÇ ODAKLI ÇÖZÜM”
Raunt’un, bugüne kadar üniversite adayları için hazırlanan en yenilikçi ve sonuç odaklı çözüm olduğunu belirten Sebit Genel Müdürü Ahmet Eti, toplantıda yaptığı konuşmada, “Türk Telekom Grup gücünü arkamıza alarak bugüne kadar pek çok yenilikçi uygulamaya ve ilke imza attık. Grubumuzdan gelen araştırma-geliştirme deneyimimiz ve uluslararası yapılanmamızla Türkiye'nin en büyük eğitim teknolojileri şirketlerinden biri olduk. Bu gücün beraberinde getirdiği teknolojinin yenilikçi ve etkin kullanımıyla, Türkiye’de eğitimin dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyoruz. 48 yıllık köklü bir geçmişe sahip Uğur Eğitim Kurumları ile önemli bir iş birliğine imza atarak iki büyük kurumun bilgi, birikim ve tecrübesini Uğur Raunt’ta birleştirdik.

Raunt, süreci kullanıcının hedefleri doğrultusunda tasarlayan dinamik bir zekâya sahip.  Ürünümüz, kusursuz öğrenme teknolojisiyle; neyi, ne zaman ve ne derinlikte öğrenmesi gerektiğini söyleyerek kullanıcının önemli ölçüde zaman kazanmasını sağlıyor.
Sistem kullanıcı hareketlerini yakından izleyerek hazırladığı raporlarla, üniversite adayına kişiselleştirilmiş, eksiksiz bir tablo sunuyor. Raunt’taki tüm sorular, konuların en küçük öğrenme parçalarına kadar ilişkilendirilmiş durumda. Konuların tümünü tekrar çalışmasına gerek kalmadan, kullanıcıyı doğrudan, ihtiyacı olan en küçük öğrenme parçasına yönlendirmesi de Raunt zekasının üstün özelliklerinden biri. Dolayısıyla Uğur Raunt, Türkiye’de, üniversiteye hazırlık sürecinin başından sonuna kadar, kişiselleştirilmiş bir rehberlik hizmeti, çalışma planlaması ve zengin içerik sunabilen ilk ve tek ürün” dedi.  

21. yüzyıl yetkinliklerini kazandıracak ortamın oluşturulmasını sağlayarak, eğitimdeki küresel dönüşüme katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurgulayan Eti, öğrenme teknolojilerinde dünyada lider şirketlerden biri olarak, bu alandaki değişime yön vermeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

“ UĞUR VE SEBİT İŞ BİRLİĞİ, GELECEĞİN EĞİTİMİNE ÖNCÜ YATIRIMDIR!”
Uğur Eğitim Kurumları’nın 48 yıllık öncü ve modern eğitim anlayışının Sebit’in inovasyon gücü ile birleşmesinin önemine vurgu yaparak, Uğur Raunt’un, üniversiteye hazırlık sürecinde önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini dile getiren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, toplantıda yaptığı konuşmada geleceğin eğitim sisteminin temelini attıklarının altını çizdi. Yücel, şunları söyledi:
"Uğur Raunt ile Türkiye’nin en ücra köşelerindeki öğrencilere dahi ulaşarak fırsat eşitliği yaratmayı hedefliyoruz. Uğur Raunt’u düzenli olarak kullanan öğrencinin özel ders almaya ihtiyacı kalmayacak çünkü, kazanmak için ihtiyacı olan her şey Uğur Raunt’ta bulunuyor.  
Uğur Raunt platformunu bir doktor gibi tanımladık. Uğur Raunt, önce teşhis sonra tedavi edecek, öğrencinin kendisini tanımasına yardımcı olarak, gerektiğinde kendisine koyduğu hedeflerden daha yükseğine ulaşmasını sağlayacak. Türkiye’nin en önemli ihtiyacı olan kaliteli eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak bir yapı ortaya koyduk. Uğur Raunt eğitim sisteminde bir devrimdir. ”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv