Ulaştırma ekibi 7/24 çalışıyor

  • 0
  • 531
Ulaştırma ekibi 7/24 çalışıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ilçede hizmet devrimi başlatan Dikili Belediyesi’ne bağlı birimler, kenti daha yaşanılabilir seviyeye getirmek için sistemli bir çalışma yürütüyor.

Kentte Daha Fazla Gülen Yüz Oluştu
Şeffaf belediyecilik anlayışıyla belediyenin tüm kapılarını vatandaşlara sonuna kadar açan Dikili Belediyesi, Dikili halkı ve belediye çalışanları ile örnek bir çalışma ortaya koyarak ilçenin ihtiyacı olan hizmetleri birlikte hayata geçiriyor. Halkın sorunlarına kısa zamanda, kaliteli çözüm üreten 14 müdürlüğe bağlı ekipler,  7/24 çalışan ulaştırma birimi emekçileri sayesinde kentte daha fazla gülen yüzün oluşmasına büyük katkı sunuyor.

Kaliteli Hizmet İçin 7/24 Çalışıyorlar
Dikilili vatandaşlar tarafından belediyeye iletilen öneri, beklenti ve şikayetleri anında cevaplamak için çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Muhtar İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, İnsan Kaynaklar ve Eğitim Müdürlüğü, İşletme İştirakler Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Personel Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün birim çalışanlarının vatandaşa daha kolay ulaşması ve yerinde çözümün gerçekleşmesi için 7/24 hizmet anlayışı ile 7’si ağır vasıta şoförü olmak üzere toplam da 16 şoför ve 2 gece bekçisiyle 7/24 hizmet veren  Dikili Belediyesi Ulaştırma Ekipleri kentlisinin ve belediye çalışanlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

“Hizmet Kalitesini Her Geçen Gün Yükseltiyoruz”
Göreve geldikleri günden itibaren, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve hızlandırılması amacıyla kararlı çalışmalar yürüttükleri ifade eden Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol şöyle konuştu:
“Kentlimizin istek, öneri ve taleplerine daha hızlı bir şekilde, yerinde değerlendirip sonuçlandırmak , belediye çalışmaların arazi ve iklim şartlarını nedeniyle aksamasına engel olmak için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Bu çalışmalarda kesintinin yaşanmamasını sağlayan Ulaştırma Birimimiz de bizlerin yüz akıdır. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet veren bu birimimizin daha kaliteli hizmet vermesi için geçtiğimiz aylarda hizmet filomuzu yenilemiştik. Ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bugün daha iyi görüyoruz. Çünkü Çandarlı’dan Bahçeli Mahallesine kadar geniş bir sorumluluk alanımız olsa da hem filomuzun güçlü olması hem de çalışanlarımızın özverili çalışması mesafeler kısalttı. Belediye yönetimi olarak halkımızı mutluluğunu çok önemsiyoruz ve onların taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda asla kesinti olmadan dün olduğu gibi, bugünde, yarında devam edecektir”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv