Ülker Çokokrem ile Türkiye’nin en büyük kahvaltısı yapıldı

  • 0
  • 1.446
Yazı Boyutu:

“En tatlı sabahlar Çokokrem’le başlar” diyen Türkiye’nin lider krem çikolata markası Ülker Çokokrem, 2 Haziran 2012 Cumartesi günü 7 şehirde aynı anda Türkiye’nin en büyük kahvaltısını gerçekleştirdi. Kahvaltıda 2 bini aşkın kişi aynı anda Çokokrem ile kahvaltı etti, İzmir’in meşhur boyoz’una bu kez Çokokrem eşlik etti
 
Türkiye’nin en sevilen krem çikolatası Ülker Çokokrem, 2 Haziran Cumartesi sabahı aynı anda Erzurum, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Antalya, İstanbul ve İzmir’de kahvaltı düzenledi. Çokokrem ile Doğu’dan Batı’ya Türkiye’nin Kahvaltısı’nda 2 bini aşkın misafir aynı anda kahvaltı etti. 
İzmir Bostanlı Sahili’ndeki davette toplam 250 kişi aynı anda kahvaltı etti. Kahvaltıda geleneksel Türk kahvaltısını oluşturan peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık gibi yiyecekler ve Çokokrem tüketildi. Her bölgenin kahvaltısında yer alan unlu bir mamul, o bölgenin ustaları tarafından Çokokrem ile buluşturuldu. İzmir kahvaltılarının vazgeçilmezi boyoz bu kez Çokokrem ile birlikte tüketildi. 

Bölge fırınlarının en yetenekli ustaları Erzurum’da keteyi, Gaziantep’te katmeri ve Kayseri’de bazlama ekmeğini Çokokrem’le hazırlayıp misafirlere ikram etti. Trabzon’da meşhur Vakfıkebir ekmeği, İstanbul’da simit ve Antalya’da pişi Çokokrem ile daha da lezzetlendi. 
Kahvaltıda yumurta tokuşturmadan boyama yapmaya kadar çeşitli oyunlar oynayan çocuklar ve aileleri keyifli zaman geçirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv