Ulu çınara büyük vefa

  • 0
  • 520
Ulu çınara büyük vefa
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir'deki en yaşlı üyelerinden olan ve 7 dönem İl Genel Meclisi Üyeliği yaparak adını parti tarihine yazdıran İbrahim Yılmaz, 92'nci doğum gününü ailesi, sevenleri, dostları ve partilileri ile birlikte kutladı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Vefa duygusunu hiç unutmamalıyız. İbrahim Yılmaz'ın yaşamı ve siyasi geçmişi bizlere örnek olmalı" dedi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Latife Hanım Anı Evi'nde, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar tarafından organize edilen geceye, milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven, İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, eski il başkanlarından Sedat Akman, Ali Rıza Bodur, Ali Engin, eski İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve iki yüze yakın partili katıldı.

PASTA KESTİLER
Doğum günü etkinliğinde, üzerinde İbrahim Yılmaz'ın fotoğrafının ve CHP logosunun yer aldığı pasta da kesildi. Dostlarının sevgi sözcükleri karşısında duygusal anlar da yaşayan Yılmaz, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Gecede partililik bilinci, vefa duygusu, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Partinin Karşıyaka'daki en genç üyesi de Yılmaz'ın elini öptü. Yılmaz "Hayatımın en özel kutlamalarından biri. Bunu düşünen ve vefa duygusunu eksik etmeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür ediyorum" dedi.

“HEPİMİZE ÖRNEK OLSUN”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da "CHP bir ulu çınar ve biz büyük bir aileyiz. Bizlere, bu güzel günleri sağlayanların yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Allah hepimiz böyle bir yaşam ve siyasi bir geçmiş nasip etsin. O'nun onurlu duruşu her zaman bize örnek olacak" diye konuştu. Milletvekili Alaattin Yüksel de parti içinde vefa duygusunun önemine değinerek Başkan Akpınar'a teşekkür etti. İlçe Başkanı Mustafa Özuslu ve Ali Rıza Bodur da Yılmaz ile ilgili anılarını anlatarak salonu dolduranları gülümsetti.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv