Ümit Aksoy ve ekibi yönetime talip

  • 0
  • 1.553
Ümit Aksoy ve ekibi yönetime talip
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli iş adamı Ümit Aksoy ve ekibi Ocak ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek genel kurulda Kültürpark Tenis Kulübü yönetimine adaylığını açıkladı.

Aksoy, gerek sportif çalışmalar, gerek sosyal aktiviteler gerek engelli sporcular ve üyeler için bir dizi çalışma programı hazırladıklarını ve Kültürpark Tenis Kulübü'nü  sportif başarı olarak hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade eden Aksoy, "İlk olarak restoran bölümümüz ile çalışmalarımızı uyumlu hale getireceğiz. Kortlarımızı yenileyip sakatlıkların önüne geçeceğiz. Soyunma odası, fitnes salonu gibi bölümleri modernize edip engelli üyelerimiz ve sporcularımız için gerekli çalışmaları yapacağız. Sponsorlukları kuvvetlendirip dereceye giren sporcular yetiştireceğiz ve büyük turnuvalara ev sahipliği yapacağız" dedi.

Sekiz onur üyeliği olacak
Kentin dinamikleri ile sinerji oluşturarak çalışmalara imza atacaklarını da sözlerine ekleyen Aksoy "İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege Genç İş Adamları Derneği, Ege Sanayici ve İş Adamları Derneği, Konak Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanları burada onur üyeliği koltuklarında ki yerini alacak. Sportif, sosyal ve toplumsal olarak iyi işlere imza atmaya hazırız ve hazırlıklıyız" diye konuştu.

KİMLER VAR?
Ümit Aksoy ve yönetim kurulu adayları ise şu isimlerden oluşuyor: Mert Çaba, Sedef Çakırer, Ayhan Gürcan, Ali Ulaş, Mustafa Çapkan, Aysel Doğancan, Philip Pairente, Sonnur Saatçioğlu, Figen Şekercioğlu, Gülen Ertu, Özce Tugay
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv