Umut Oğuz “Mıknatıs”la Buca’yı kahkahaya boğdu

Buca Belediyesi sanatı ve birbirinden ünlü sanatçıları Bucalılarla bir araya getirmeye devam ediyor. Komedi film ve dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Umut Oğuz kendisinin yazıp yönettiği ilk stand-up şovu “ Mıknatıs” ile Bucalıları kahkahaya boğdu.

  • 0
  • 264
Umut Oğuz “Mıknatıs”la Buca’yı kahkahaya boğdu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi sanatı ve birbirinden ünlü sanatçıları Bucalılarla bir araya getirmeye devam ediyor. Komedi film ve dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Umut Oğuz kendisinin yazıp yönettiği ilk stand-up şovu “ Mıknatıs” ile Bucalıları kahkahaya boğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans salonunu hınca hınç dolduran yüzlerce Bucalı Umut Oğuz’un, tek kişilik
muhteşem şovu ile keyifli bir akşam geçirdi.
 
Buca Belediyesi’nin Bucalı sanatseverlerle buluşturduğu bu haftaki ünlü isim Umut Oğuz oldu. Türk komedi dizi ve filmlerinin ünlü oyuncusu Umut Oğuz, kendisinin kaleme alıp yönettiği tek kişilik stand-up şovu “ Mıknatıs” ile Bucalılar için sahne aldı.
Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans salonunda ücretsiz olarak izleyici ile buluşan şov Bucalı sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Salon kısa sürede dolarken, kimi sanatseverler şovu ayakta izledi. Esprileri ve sıcak yaklaşımlarıyla Bucalıları kısa sürede gösterisine bağlayan oyuncu Umut Oğuz, izleyicileri kahkahaya boğdu. Stand-up gösteriminde, yaklaşık 2 saat sahnede kalan Umut Oğuz, güncel hayatta yaşanan komik olayları kendine has üslubuyla anlattı. Tek kişilik ücretsiz gösterimde, sanatçı Umut Oğuz sık sık izleyicilerle diyalog kurarak oyuna renk kattı.

Umut Oğuz’un yaşamından kesitleri ve günlük yaşamında karşılaştığı olayları mizahi bir dille anlattığı stand-up şovu Bucalıların büyük beğenisini kazandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv