Umutlu Bir Geleceğe Kanat Açacaklar

  • 0
  • 532
Yazı Boyutu:

Egeli iş dünyasının ortak sesi Ege Genç İşadamları DerneğiEGİAD, geçtiğimiz yıl sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olmak için düzenlediği“Bizim Çocuklarımız Yardım Gecesi” ni bu yıl da “Bizim Çocuklarımız UmudumuzGecesi” ana temasıyla sosyal sorumluluk projesi olarak tekrar düzenleme kararıaldı. Çocukların umutlu bir geleceğe kanat açması için yola çıkan EGİAD işdünyası, 3 Mayıs’ta İzmir Arena’da düzenleyeceği gecenin gelirini yine 9 EylülÜniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’na bağışlayacak.

Bu yıl kuruluşunun 24. senesini geride bırakan ve kuruluşyıldönümü balosu yerine sosyal sorumluluk projesiyle iki yıldan bu yanaçocukların elinden tutmaya özen gösteren EGİAD,  3 Mayıs’ta düzenleyeceği “Bizim Çocuklarımız UmudumuzGecesi’’ organizasyonu ile sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olacak. İşdünyasından 450’yi aşkın temsilcinin katılması beklenen gecede Fransa’nın ünlümüzik grubu The Goldsingers da sahne alacak.

Organizasyonla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde bulunan EGİAD’ın,iş projelerinin yanısıra sosyal sorumluluk bilincini de ön planda tuttuğunuözellikle belirten Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, bir toplumun geleceğindeen önemli role sahip çocukların sağlıklı bir geleceğinin olmasının kendileriiçin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Güçlü bir toplumun sağlıklı nesiller üzerine inşaedilebildiğini vurgulayan Kaya, geleceğin en büyük garantisinin çocuklardayattığını ifade ederek, “İnsanlığın mutluluğu, bugünün ve geleceğinin barışve huzur içinde olması, çocukların korunması, yetiştirilmesi ve sağlıklıolmasına bağlıdır. Çocukların bakımının bir toplum sorunu olduğu vebilimsel yaklaşımlarla herkesin bu sorumluluğu yüklenmesi gerektiğinidüşünmekteyiz. EGİAD sağlıklı bir toplumun sağlıklı bir çocukluk ve gençliktengeçtiğinin bilincindedir ve sosyal sorumluluklarını geleceğimiz olan çocuklarayatırmaktadır. Güvenli bir gelecek istiyorsak en büyük mirasımız çocuklarımızave onların sağlığına el uzatmalıyız” dedi.

Çocuklar için yapacakları organizasyonun İzmir’de büyük sesgetireceğine olan inancının tam olduğunu da belirten Kaya,  “İş ve ekonomi dünyasının sıkıntı vebeklentilerini dile getirmekte her zaman öncü olduk. Ancak toplumlarıngeleceğinin çocuklar üzerine inşa edildiğini de unutmamak gerekiyor. ‘BizimÇocuklarımız Bizim Umudumuz Projesi’ kapsamında, bu yıl içinde miniorganizasyonlar da düzenledik. Ve bu etkinlikleri bir geceyle daha taçlandırmakistedik. Gerçekleştireceğimiz bu yardım gecesi ile elde edeceğimiz geliri, 9Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı cihazlarının alımına aktaracağız.Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz 60 bin liralık gelir ile Ege Bölgesi’ndeki ilk vetek damar mühürleme cihazını alarak yine bu hastaneye bağışlamıştık. Tekrar önemlibir eksiği gidermeyi amaçlamaktayız. Umutlu bir geleceğe kanat açmak İstiyoruzdiyerek, “Sağlığı olanın umudu, umudu olanın herşeyi vardır” sloganıylaçıktığımız bu yolda ‘Bizim Çocuklarımız’ın geleceklerine katkı sağlayacağımız içinmutluyuz. Yemekli olarak düzenlenen, İzmir iş ve cemiyet dünyasında büyük sesgetirmesi beklenen geceye tüm yardımseverlerimizi davet ediyoruz. Geleceğimizolan çocuklarımız için yapacağımız yardımlar bizleri daha doğru ve dayanışmaiçinde bir toplum haline getirecektir” dedi. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv