Unilever’den doğaya anlamlı katkı

  • 0
  • 707
Unilever’den  doğaya anlamlı katkı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

OMO, Knorr, Algida, Lipton gibi markaların üreticisi ve dünyanın lider hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden biri olan Unilever, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak Çeşme-Ildırı-Kadıovacık mevkiinde 3 bin fidanlık koru oluşturdu. Oluşturulan “Unilever Korusu”nda şirket yönetici, çalışan ve ailelerinin katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi .
 
Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında düzenlenen fidan dikim töreninde konuşan  Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, ağaçlandırma alanında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol; Unilever’e doğaya katkılarından dolayı teşekkür ederek Unilever Ege ve Batı Akdeniz Bölge Müdürü Hakan Kal’a plaket takdim etti. 
 
Unilever Ege ve Batı Akdeniz Bölge Müdürü Hakan Kal, “Unilever olarak vizyonumuz şirketimizi büyütürken çevresel ayakizimizi yarıyarıya azaltmak ve pozitif sosyal etkimizi artırmaktır. Sürdürülebilir yaşamı ortak değer haline getirmek bizim için çok önemli.Ege Orman Vakfı çok kutsal bir iş yapıyor. Bizde yapılan çalışmalara küçük bir katkıda bulunduk.  Türkiye’deki dağıtım kanalı ve satış teşkilatında çalışan arkadaşlarımız korumuzun oluşmasına katkıda bulundu. Ardahan’dan Edirne’ye kadar Türkiye’nin her yerinden fidan bağışları geldi. Önümüzde ki günlerde de Ege Orman Vakfı ile işbirliğimiz yeni projelerle devam edecek ” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından son  fidanlar toprakla buluştu, can suları verildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv