Ünlüler buca’nın efsaneleriyle dostluk maçında buluşacak

Sporun kalbi 6 Aralık’ta Buca’da atmaya başlıyor. Buca Belediyesi Spor Tesisleri Türk futbolunun birbirinden ünlü futbolcuları ve Buca’nın efsane futbolcularının katılacağı muhteşem bir açılışla kapılarını açıyor. A

  • 0
  • 779
Ünlüler buca’nın efsaneleriyle dostluk maçında buluşacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sporun kalbi 6 Aralık’ta Buca’da atmaya başlıyor. Buca Belediyesi Spor Tesisleri Türk futbolunun birbirinden ünlü futbolcuları ve Buca’nın efsane futbolcularının katılacağı muhteşem bir açılışla kapılarını açıyor. Açılış töreni Tümer Metin, Semih Şentürk, Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı, Hasan Kabze, Tugay Kerimoğlu gibi birçok ünlü futbolcunun Buca’nın efsane futbolcuları ile yapacağı dostluk maçıyla renklenecek. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da ‘Ünlüler ve  Efsaneler ‘ dostluk maçında Buca’nın efsane futbolcularıyla omuz omuza mücadele verecek.

Sporu ve sporcuyu her alanda destekleyen, ücretsiz kurslarla sporu her mahallede ulaşılabilir kılan Buca Belediyesi, kentte faaliyet gösteren 19 amatör spor kulübünün tesis sorunu 6 Aralık’ta kapıları açılacak Buca Belediyesi Spor Tesisleri ile çözecek.
 
Yenigün Mahallesi’nde yaklaşık 15 bin metrekare alanda inşa edilen ve yılda 10 bin sporseverin faydalanacağı Buca Belediyesi Spor Tesisleri’nin açılışı Türk futbol dünyasının ünlü isimleri ile Buca’nın efsane futbolcularının katılacağı muhteşem bir törenle yapılacak. Törene binlerce amatör sporcu da katılacak.
 
Ünlüler Efsanelere karşı
Buca Belediyesi Spor Tesisleri’nin açılış töreni futbolseverleri büyüleyecek bir dostluk maçına da sahne olacak. Türk futbol dünyasının ünlü isimleri Tuncay Şanlı, Ahmet Dursun, Serdar Kulbilge, Semih Şentürk, Faruk Atalay, Hayati Köse, Volkan Arslan, Hasan Kabze, Mert Korkmaz, Ömer Erdoğan, Tümer Metin, Ayhan Akman, Mehmet Yılmaz ve Tugay Kerimoğlu gibi ünlü futbolculardan oluşan ‘Ünlüler Takımı’ ile Buca’nın unutulmaz futbolcuları Sertan Vardar, Mustafa Bahadır, Koray Arslan, Kenan Aslanoğlu, Yakup Sertkaya, Sedat Allak, Cem Kargın, Orkan Yurtkoru, Engin Öğetir, Onur Yeniyurt, Ahmet Solakel, Aytekin Sümbül ve Hayrettin Demirbaş’tan oluşan ‘Efsaneler Takımı’ dostluk maçı için sahaya çıkacak. Efsaneler Takımında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da yer alacak.
 
Amatör Spor Kulüplerinin yuvası olacak
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’nın spordaki etkin gücünü daha da arttıracak, geleceğin futbol yıldızlarının yetişip, modern ve profesyonel imkanlarla spor yapabileceği Buca Belediyesi Spor Tesisleri’nin spor kulüplerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayacak şekilde projelendirildiğini, Amatör Spor Kulüplerinin yuvası olacak tesisle sporun kalbinin Buca’da atacağını söyledi. Kentin merkezinde yer alan tesisin konumuyla da çocuklar ve ailelerin ulaşım sıkıntısı yaşamadan spor yapmasına imkan vereceğini belirten Başkan Piriştina, görkemli açılış törenine tüm İzmirlileri davet etti.
 
15 Bin Metrelik Dev Tesis
Modern mimarisi ve eksiksiz donanımıyla Buca’da amatör sporun gelişimine ve sporcuların yetişmesine destek olacak tesis yaklaşık 15 bin metrekare alanda konumlanıyor. Tesisin  bünyesinde; standart ölçülerde bir futbol sahası, 2 halı saha, 600 kişilik tribün, amatör spor kulüplerinin kullanımı için 25 adet ofis, soyunma odaları, duş üniteleri, eğitim faaliyetleri için derslik ve jimnastik salonu, hakem odaları, revir, 235 metre koşu parkuru ve kafeterya bulunuyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv