Ünver Ergün yaşamını yitirdi

  • 0
  • 893
Ünver Ergün yaşamını yitirdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü İzmir Kent Hastanesi’nde hayatını kaybeden Türkiye spor Yazarları Derneği (TSYD) Asbaşkanı Ünver Ergün, son yolculuğuna uğurlandı.
 
Evli ve iki kız çocuğu babası olan 55 yaşındaki Ergün’ün Hacı Fatma Tatari Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Ergün’ün ailesi ve yakınları, İzmir gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, İzmir basınının temsilcileri ve çalışanları, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ünver Ergün’ün cenazesi, Urla Güvendik Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
ÜNVER ERGÜN KİMDİR?
1959 yılında Adana’da doğdu. Lise öğrenimi gördü. Gazeteciliğe 1979 yılında Adana’da Güney Haber Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. 1983 yılında Hürriyet Haber Ajansında çalıştı. Sonra Milliyet’in Adana bürosunda görev aldı.

1986 yılında İzmir’de Milliyet gazetesinde çalışmaya başladı. 1990- 1993 yılları arasında Buca Belediyesinde basın danışmanı olarak hizmet verdi. Yeniden Milliyette spor servisi şefi olarak çalışmaya başladı. Bir süre Egeli Sabah’ta görev yapan Ünver Ergün, son olarak Posta gazetesinde çalışıyordu.  Ergün, evli ve iki çocuk babasıydı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv