ÜRETİCİ İLE PERAKENDECİNİN 7. DEV RANDEVUSU

  • 0
  • 736
ÜRETİCİ İLE PERAKENDECİNİN 7. DEV RANDEVUSU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuyumculuk Sektörünün tüm paydaşlarının JEWEX 2016 Kuyumculuk Fuar'ındaki dev buluşmada bir araya geleceğini vurgulayan  İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, önemli mücevher markaları ile  firmalarının çok özel koleksiyon ve ürünlerinin ilk kez görücüye çıkacağını söyledi. 4-7 Şubat 2016 tarihlerinde Fuar İzmir Alanı'nda gerçekleşecek olan JEWEX 2016  7. İzmir Kuyumculuk, Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nın  katılımcıları ve ziyaretçilerine önemli fırsatlar sunacağını ifade etti.

JEWEX, SEKTÖRÜN EGE ZİRVESİDİR
Türkiye ve dünyanın dört bir yanından Kuyumculuk sektörüne ve ürünlerine ilgi duyanları ağırlamaya hazırlanan İzmir Kuyumcular Odası önemli bir kesime hitap eden Kuyumculuk Fuarı için hazırlık çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ulusal ve uluslararası arenada sektörün Ege Zirvesi olarak nitelendirilen JEWEX 2016  7. İzmir Kuyumculuk, Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nın Türkiye'yi dünyada lider olma yolunda bir adım daha ileriye taşıyacağına dikkat çeken İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, üreticileri, perakendecileri, tasarımcıları ve nihai tüketicileri desteklemek adına Fuarı sonuna kadar desteklediklerini ve başarısını kendi başarıları olarak gördüklerini söyledi.
   
GLOBAL OYUNCUYUZ
Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise önde gelen kompleksi Fuar İzmir'in ürün bazındaki en değerli organizasyona ilk kez ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Baransel şunları dile getirdi, " Kuyumculuk sektörü, dünya pazarlarındaki tüketim eğilimlerindeki trendler göz önüne alındığında, Türkiye ekonomisinin global oyuncu olarak kabul edildiği az sayıdaki sektörlerden biri olma özelliğine sahiptir. Bu iddiamızı sürdürmek ve daha üst boyutlara çekmek için çalışıyoruz. Biz, tasarımı teknoloji ile birleştirerek daha çok markalaşarak, iyi tanıtarak üyelerimizin rekabet gücünü arttırıyoruz. Global oyuncu olduğumuzu İzmir Kuyumculuk Fuarı'nda dosta düşmana göstereceğiz. Teknik kalitedeki başarımız, geniş ürün yelpazemiz, İşçilik kalitemiz maliyetlerdeki düşüklüğümüzü ziyaretçilerimiz inceleyerek dünya kalitesini hesaplı fiyatlara ayaklarına nasıl taşıdığımızı görecekler.
   
FUAR FİYATLARI DUDAK UÇUKLATACAK
Sektörün seçkin fuar katımcılarının büyük bir titizlikle organizasyona hazırlandığını vurgulayan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baranel, birbirinden özel stant vitrinlerinin ziyaretçilerin gözlerini kamaştıracağını ifade etti. Başkan Baransel, "Katılımcılarımız yılların bilgi birikimi ile imal ettikleri ürünleri ve hizmetlerini ilk kez fuardaki vitrinlerine taşıyacaklar. Katılımcılarımızın kendi firmalarının vitrinlerine bile çıkarmadığı ürünler ve koleksiyonlar ziyaretçileri heyecanlandıracak. JEWEX 2016  7. İzmir Kuyumculuk Fuarımıza özel uygulanacak avantajlı fiyatlar kesinlikle dudak uçuklatacak. Ve bir daha asla bulunamayacak fırsatlar sunulacak"dedi.
 
SİNERJİ YARATACAK   
Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, iki fuarın sinerji yaratacağını söyledi. Oda olarak belirledikleri oda ve üyelerine fuarın tanıtımı ve davetlerini yaptıklarını belirten Başkan Baransel, "Önemli bölümü işbirliği yapan yakın iki sektör birlikte görücüye çıkacak. Olumlu yönde birbirlerini destekleyecekler. Aynı dönemde olmaları katılımcı ve ziyaretçilerine kazanç sağlayacak. 2016 yılının giyim ve takı modası İzmir'den dalga dalga dünyaya yayılacak. Bu rüya moda rüzgarının büyüsünü bizimle birlikte yaşamak isteyenleri 4-7 Şubat 2016 tarihlerindeki fuarımıza davet ediyorum. Fuar İzmir Alanı'ndaki organizasyon saat 10.00'da başlayacak, ilk üç gün saat 19.00'a kadar, son gün ise saat 18.00'e kadar ziyaret edilebilecek" şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv