Uyuşturucu içip hırsızlık yaptılar

Urla İlçesindeuyuşturucu alıp, 8 ayrı yerden hırsızlık yapan A.T. ve A.Y.,kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

  • 0
  • 225
Uyuşturucu içip hırsızlık yaptılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri Karataş ( KHA)
İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan' ın göreve geldiği günden bugüne kadar, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. 

 İskele Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde 05-10 Nisan’da tarihleri arasında 8 faali meçhul hırsızlık olayı meydana geldi.Olayları çözmek için ilçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olaylarını A.Y.isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit etti.

Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli A. Y. ,çalıntı motosiklet ve yanında bulunan A.T.  ile birlikte,Konak İlçesi  Güzelyal Mahallesi 19 Sokak üzerinde dün ( pazar ) İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

 Şüpheli A.Y., ilk ifadesinde  8 hırsızlık olayını yanında bulunan arkadaşı A.T.'dan aldığı uyuşturucu maddelerin etkisinde olduğu zamanlarda onunla  birlikte gerçekleştirdiğini belirtti. 

Hırsızların yakalanması ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Adliyeye sevk edilen A.T. ve A.Y., tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv