Uzay kaşifleri Bahçeşehir Güzelbahçe’de

Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü, 19 Mart’ta uzay meraklılarını bir araya getiriyor.  STEM, çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nin Güzelbahçe Kampüsü, “Uzay Kaşifleri” adlı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

  • 0
  • 1.427
Uzay kaşifleri Bahçeşehir Güzelbahçe’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
 
Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü, 19 Mart’ta uzay meraklılarını bir araya getiriyor.  STEM, çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nin Güzelbahçe Kampüsü, “Uzay Kaşifleri” adlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. 19 Mart Pazar günü, okul öncesi ile ilkokul birinci sınıf aday öğrencileri ve velilerine açık olan etkinlikte, altı ayrı atölye kurulacak. Atölyelerde, STEM+A, robotik-arttırılmış gerçeklik, roket fırlatma, galaksi dansı, ikinci yabancı dil ve beden eğitimi parkurları kurulup öğrencilerin eğlenerek uzay meraklarını gidermeleri ve bilgilenmeleri sağlanacak.

“Düşünme becerisi kazanmaları önemli”
Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüs Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, “Bugün anasınıfı veya birinci sınıfa başlayacak öğrenciler, yirmi yıl sonra adını hiç bilmedikleri mesleklerde çalışacaklar. Bu nedenle öğrencilerin salt bilgi edinmesinden çok düşünme becerilerini kazanması öğretim hayatı boyunca çok önemlidir. İnsan öğrenmesi merakla başlar ilkesinden hareketle hazırladığımız atölye çalışmalarında Fen, Mühendislik, Teknoloji, Matematik ve sanatın bütünleştirildiği STEM+A yaklaşımı ile öğrencilerin eğlenirken öğrenmesini, öğrenmekten keyif almasını hedefliyoruz. ‘Uzay Kaşifleri Bahçeşehir Güzelbahçe’de’ adlı etkinliğimize 2011-2012-2013-2014 doğumlu öğrenci adaylarımız davetlidir. İzmirlileri, Güzelbahçe Yelki’de olan kampüsümüze, 19 Mart, saat 11.00’de bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv